xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie mam skanera ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam skanera ;/
Ano bo ja mieszkam w UK, no i tutaj jesli ciaza przebiega prawidlowo to sa tylko 2 usg. Jak narazie u mnie wszystko w porzadku wiec mi wiecej niz 2 nie zrobia. W 20 tygodniu bede miala to ostatnie.bajeczka-czemu to drugie to ostatnie?przecież w ciąży, bez żadnych komplikacji robi się 3 albo 4 USG, ale na pewno nie 2
Ja już mam za sobą z 6 USG już, no ale dla tego że mam ciąże wysokiego ryzyka:-(
Ano bo ja mieszkam w UK, no i tutaj jesli ciaza przebiega prawidlowo to sa tylko 2 usg. Jak narazie u mnie wszystko w porzadku wiec mi wiecej niz 2 nie zrobia. W 20 tygodniu bede miala to ostatnie.
Zastanawiam sie czy nie pojsc pozniej tutaj na te usg 3D ale to juz prywatnie.
kochana ja to jestem specjalistka od zaparć w ciąży z Julcia miałam to samo, nie żaliłam sie jeszcze na forum ale bardzo bardzo mnie to meczy potrafie 7 dni sie nie załatwiacJa moze zaczne od troche nieprzyjemnej sprawy.
Macie jakies pomysly na pozbycie sie zaparc?
Jem duzo owocow, pije kefir, nie jem czekolady czy nawet ciast typu murzynek i nadal mnie to meczy. Juz nie wiem co robic.
:-) Ja nie wiem czy od 18 tygodnia ale pamiętam, że tu dziewczyny wklejały jak się liczy te tygodnie ciążyMoże jeszcze raz któras wklei
:-)
Ło matko.. 5 miesięcy.. toc to już połowa ciąży;-) Pochwal się brzuszkiem;-):-)