reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
na tvn o samolotach....ide ogl...buziakos :***
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Uczę się kołysanki dla Antoniego - linia melodyczna wyssana z mlekiem mamy ale tekst ... no cóż ... ta wersja mnie rozkłada na łopatki - mistrzostwo świata ;D
YouTube - Adolf Dymsza & Eugeniusz Bodo - Ach śpij kochanie
A Wy co śpiewacie Marcowiątkom ?
Tym optymistycznym akcentem żegnam się :-) Dobranoc
YouTube - Adolf Dymsza & Eugeniusz Bodo - Ach śpij kochanie
A Wy co śpiewacie Marcowiątkom ?
Tym optymistycznym akcentem żegnam się :-) Dobranoc
M
myszowata
Gość
polka zdrowia dla dzieci życzę
Marciaa popieram Twoją decyzję, nie ma co ryzykować, a grzybobranie jeszcze nie raz Was czeka
naughty ja śpiewam "stary niedźwiedź mocno śpi", "ach śpij kochanie", "kotki dwa", a także to co akurat jest w stanie stworzyć moja wyobraźnia, czyli autor słów i kompozytor to ja;-)
marela jak jest ostre słońce to można mokrą rzecz na nie wywiesić, przetestowałam już to i faktycznie plamy schodzę, ale przy obecnej aurze....może jakieś naturalne odplamiacze np sok z cytryny....
No a tak w ogóle to witajcie z rana:-)
ja wstałam gorzej przeziębiona niż się kładałam spać. Staram się trzymać dystans od Franka, żeby go ocalić i mam nadzieję, że się uda, my dziś wywozimy trochę mebli na działkę, a pewnie już we wtorek przyjadą nowe, tak się cieszę:-)
miłej sobotki Wam życzę i żeby poza milionem obowiązków był też czas na relaks
Marciaa popieram Twoją decyzję, nie ma co ryzykować, a grzybobranie jeszcze nie raz Was czeka
naughty ja śpiewam "stary niedźwiedź mocno śpi", "ach śpij kochanie", "kotki dwa", a także to co akurat jest w stanie stworzyć moja wyobraźnia, czyli autor słów i kompozytor to ja;-)
marela jak jest ostre słońce to można mokrą rzecz na nie wywiesić, przetestowałam już to i faktycznie plamy schodzę, ale przy obecnej aurze....może jakieś naturalne odplamiacze np sok z cytryny....
No a tak w ogóle to witajcie z rana:-)
ja wstałam gorzej przeziębiona niż się kładałam spać. Staram się trzymać dystans od Franka, żeby go ocalić i mam nadzieję, że się uda, my dziś wywozimy trochę mebli na działkę, a pewnie już we wtorek przyjadą nowe, tak się cieszę:-)
miłej sobotki Wam życzę i żeby poza milionem obowiązków był też czas na relaks
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien dobry kochane,
Ja dzisiaj pobudka o 8 , wstaje ide do kuchni robic małzowi do pracy sniadanie patrze z Kristiano sie grzechotkami bawi slodko !! rogal od ucha do ucha , myslalam ze go wyjme z tego lozka i zjem hehe, ale lezal jeszcze troszke sam i nawet jesc nie chce, dlatego rano czekaz az sam sie upomnio jedzenie.
Niedlugo sie zbieram do sklepu trza cos na obiad wymyslic.
to pewnie marchewka i nie wiem czy vanisz pomoze ja malemu zawsze owijam tetre wokol szyji jak je i pieluchy tez sie sprac nie da i probowalam vanishem i nic... tylko ze tetry to ja do wybielacza wsadzam jak juz sa brudne i potem znow wygladaja jak nowe. A z kolorowym mczyms to nie wiem cholercia.
Polusia - oczywiscie ze glosujemy
Aaaa i wiecie co , apropos wczorajszego siusiania do nocnika sebiego, to udalo mi sie go namowic na kibelek , mowie mu ze zrobi jak tata do duzej ubikacji i chetnie chodzi.
Miłego dnia kochane
Ja dzisiaj pobudka o 8 , wstaje ide do kuchni robic małzowi do pracy sniadanie patrze z Kristiano sie grzechotkami bawi slodko !! rogal od ucha do ucha , myslalam ze go wyjme z tego lozka i zjem hehe, ale lezal jeszcze troszke sam i nawet jesc nie chce, dlatego rano czekaz az sam sie upomnio jedzenie.
Niedlugo sie zbieram do sklepu trza cos na obiad wymyslic.
ajentka- udanej zabawy
polka- zdrówka dla dzieciakow
dziewczyny mam pytanie- wczoraj babcia dała malemu soczek marchewke a drugi morele no i maly zalal nasza ulubiona bluzke od dresikow - kurde taka fajna bo bez kapturka a ja nie znosze tych kapturkow w bluzach , no i babcia go przebrala ale plame zobaczylam dzis i za zadne skarby nie moge tego sprac - pralam w lowelli i nastepne pranie w vizirze , nie wiwm moze jakis odplamiacz ale bluzka kolorowa i do tego welurowa
to pewnie marchewka i nie wiem czy vanisz pomoze ja malemu zawsze owijam tetre wokol szyji jak je i pieluchy tez sie sprac nie da i probowalam vanishem i nic... tylko ze tetry to ja do wybielacza wsadzam jak juz sa brudne i potem znow wygladaja jak nowe. A z kolorowym mczyms to nie wiem cholercia.
Polusia - oczywiscie ze glosujemy
Aaaa i wiecie co , apropos wczorajszego siusiania do nocnika sebiego, to udalo mi sie go namowic na kibelek , mowie mu ze zrobi jak tata do duzej ubikacji i chetnie chodzi.
Miłego dnia kochane
asia2702
Fanka BB :)
Witajcie
Ja tylko się witam i uciekam. Będę zaglądać. Miłego dnia!
Ja tylko się witam i uciekam. Będę zaglądać. Miłego dnia!
Witajcie
marela ja do odplamiania mam takie specjalne mydelko, kupuje w rossmanie albo piotrze i pawle, tylko nie wiem jak sie nazywa, bo gdzies posialam opakowanie, ale jak znajde dam znac
polusia klikamy, klikamy
ajentka baw sie dobrze
n&h ja małemu spiewam to co wymysle "iskiereczke" ale najbardziej maly lubi jak spiewam to
YouTube - BatForLashes-Daniel
albo
http://www.youtube.com/watch?v=KMZZp1L-MH4
marela ja do odplamiania mam takie specjalne mydelko, kupuje w rossmanie albo piotrze i pawle, tylko nie wiem jak sie nazywa, bo gdzies posialam opakowanie, ale jak znajde dam znac
polusia klikamy, klikamy
ajentka baw sie dobrze
n&h ja małemu spiewam to co wymysle "iskiereczke" ale najbardziej maly lubi jak spiewam to
YouTube - BatForLashes-Daniel
albo
http://www.youtube.com/watch?v=KMZZp1L-MH4
Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki sobotnio
nocka u nas fajna, mała jadła 0 6 rano i pospała do 8 więc się wyspaliśmy. ja dziś znowu sama mimo tego że sobota, mój M pojechał samochód sprzedać. czasami mam doćś tego że codzienne sama nawet w wekendy bo mój M coś wymyśli. eh
zaraz biorę się za robienie soczku z malinek, i wek z brzoskwiniami.
dziewczyny oglądacie może ddtn? widziałyście tego Madoxa to kobieta czy mężczyzna? bo mnie się wydaje że kobitka.
miłej soboty babeczki
a pamiętajcie TWOJE PUDEŁKO
nocka u nas fajna, mała jadła 0 6 rano i pospała do 8 więc się wyspaliśmy. ja dziś znowu sama mimo tego że sobota, mój M pojechał samochód sprzedać. czasami mam doćś tego że codzienne sama nawet w wekendy bo mój M coś wymyśli. eh
zaraz biorę się za robienie soczku z malinek, i wek z brzoskwiniami.
dziewczyny oglądacie może ddtn? widziałyście tego Madoxa to kobieta czy mężczyzna? bo mnie się wydaje że kobitka.
miłej soboty babeczki
a pamiętajcie TWOJE PUDEŁKO
reklama
M
myszowata
Gość
polusia to ponoć facet ale też mam wątpliwości