reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewuszki uciekam do łóżeczka , jutro ciężka praca od rana; soczek z malin i brzoskwinie do słoika, jakiś obiadek :)
spokojnej nocy życzę Wam i dzieciakom

reklama
polka zdrowia dla dzieci życzę
Marciaa popieram Twoją decyzję, nie ma co ryzykować, a grzybobranie jeszcze nie raz Was czeka:tak:
naughty ja śpiewam "stary niedźwiedź mocno śpi", "ach śpij kochanie", "kotki dwa", a także to co akurat jest w stanie stworzyć moja wyobraźnia, czyli autor słów i kompozytor to ja;-)
marela jak jest ostre słońce to można mokrą rzecz na nie wywiesić, przetestowałam już to i faktycznie plamy schodzę, ale przy obecnej aurze....może jakieś naturalne odplamiacze np sok z cytryny....:sorry2:

No a tak w ogóle to witajcie z rana:-)
ja wstałam gorzej przeziębiona niż się kładałam spać. Staram się trzymać dystans od Franka, żeby go ocalić i mam nadzieję, że się uda, my dziś wywozimy trochę mebli na działkę, a pewnie już we wtorek przyjadą nowe, tak się cieszę:-)
miłej sobotki Wam życzę i żeby poza milionem obowiązków był też czas na relaks:tak:

Dzien dobry kochane,
Ja dzisiaj pobudka o 8 , wstaje ide do kuchni robic małzowi do pracy sniadanie patrze z Kristiano sie grzechotkami bawi slodko !! rogal od ucha do ucha , myslalam ze go wyjme z tego lozka i zjem hehe, ale lezal jeszcze troszke sam i nawet jesc nie chce, dlatego rano czekaz az sam sie upomnio jedzenie.

Niedlugo sie zbieram do sklepu trza cos na obiad wymyslic.

ajentka- udanej zabawy ;) :tak:
polka- zdrówka dla dzieciakow :tak:

dziewczyny mam pytanie- wczoraj babcia dała malemu soczek marchewke a drugi morele no i maly zalal nasza ulubiona bluzke od dresikow - kurde taka fajna bo bez kapturka a ja nie znosze tych kapturkow w bluzach , no i babcia go przebrala ale plame zobaczylam dzis i za zadne skarby nie moge tego sprac :no:- pralam w lowelli i nastepne pranie w vizirze :crazy:, nie wiwm moze jakis odplamiacz ale bluzka kolorowa i do tego welurowa

to pewnie marchewka i nie wiem czy vanisz pomoze ja malemu zawsze owijam tetre wokol szyji jak je i pieluchy tez sie sprac nie da i probowalam vanishem i nic... tylko ze tetry to ja do wybielacza wsadzam jak juz sa brudne i potem znow wygladaja jak nowe. A z kolorowym mczyms to nie wiem cholercia.

Polusia - oczywiscie ze glosujemy

Aaaa i wiecie co , apropos wczorajszego siusiania do nocnika sebiego, to udalo mi sie go namowic na kibelek , mowie mu ze zrobi jak tata do duzej ubikacji i chetnie chodzi.

Miłego dnia kochane

Witajcie:)

marela ja do odplamiania mam takie specjalne mydelko, kupuje w rossmanie albo piotrze i pawle, tylko nie wiem jak sie nazywa, bo gdzies posialam opakowanie, ale jak znajde dam znac;)

polusia klikamy, klikamy

ajentka baw sie dobrze

n&h ja małemu spiewam to co wymysle;) "iskiereczke" ale najbardziej maly lubi jak spiewam to
YouTube - BatForLashes-Daniel
albo
http://www.youtube.com/watch?v=KMZZp1L-MH4

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki sobotnio :)
nocka u nas fajna, mała jadła 0 6 rano i pospała do 8 :) więc się wyspaliśmy. ja dziś znowu sama mimo tego że sobota, mój M pojechał samochód sprzedać. czasami mam doćś tego że codzienne sama nawet w wekendy bo mój M coś wymyśli. eh
zaraz biorę się za robienie soczku z malinek, i wek z brzoskwiniami.

dziewczyny oglądacie może ddtn? widziałyście tego Madoxa to kobieta czy mężczyzna? bo mnie się wydaje że kobitka.

miłej soboty babeczki

a pamiętajcie TWOJE PUDEŁKO

reklama
Do góry