reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No mój tez ulewa podczas jazdy i musze tetrówki brac,niewiem kiedy przestanie.Bartek sie obudził a ja kawke bede piła i tez pobawie sie z Bartuniem
fiołkowa 100 lat dla Kubusia, buziaki od e-cioteczki *)
moja dziecię próbuje usnąć ale marnie jej to wychodzi. zjadła zupkę a teraz ją zwrócila ale to moja wina bo starłam jej jabłuszko i dałam a chyba nie smakowało i zrobiła blee
moja dziecię próbuje usnąć ale marnie jej to wychodzi. zjadła zupkę a teraz ją zwrócila ale to moja wina bo starłam jej jabłuszko i dałam a chyba nie smakowało i zrobiła blee
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Dobrze Polusia, że przypominasz o pudełku - miałam braki na BB i w ogóle nie wiedziałam o co chodzi ... już się poprawiłam <klik klik> :-)
Fiołkowa dla Kubusia z okazji połowy roczku produkcji marzeń życzymy! :-):-):-)
Mój Mistrzyk też mniej ulewa - ale chyba dlatego, że stałe pokarmy zaczęliśmy wprowadzać. Pan Kleks !!! zapomniałam
Leeeje od rana - szaro i ponuro - poszukam przez Was polecanych kołysanek to może troszkę weselej się zrobi
Fiołkowa dla Kubusia z okazji połowy roczku produkcji marzeń życzymy! :-):-):-)
Mój Mistrzyk też mniej ulewa - ale chyba dlatego, że stałe pokarmy zaczęliśmy wprowadzać. Pan Kleks !!! zapomniałam
Leeeje od rana - szaro i ponuro - poszukam przez Was polecanych kołysanek to może troszkę weselej się zrobi
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
polusia, pamiętam, że Karol też miał odruch wymiotny jak mu dałam tarte jabłko, a słoiczkowe wcinał. Chyba sobie dzieciaki nie radzą z taką konsystencją jeszcze A Adaś dzisiaj podziękował za kaszkę. Za to wczoraj mu dałam kawałek pulpeta ze swojego talerza, to wcinał aż się uszy trzęsły I ogórka kiszonego pomamlał
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Ostatnia edycja:
ja od wczoraj czytam Kubie Kubusia Puchatka, ale tego prawdziwego, nie disneyowskiego. Z zapałem próbuje ssać kartki
asia2702
Fanka BB :)
Fiołkowa wszystkiego naj dla Kubusia!!!
reklama
Y
yra245
Gość
fiolkowa nasze maluchy są z tego samego dnia mój malutki też ma dziś 6 miesięcy !!! ale to minęło