reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jejku Czarnuszka ale walnęłaś d**** literki hehe myslałam ze coś sie stało ;))) Musimy podjechać jutri di tesco.

Witam sie z Wami po długiej nieobecności. :*:)

Codziennie do pracy i kurka juz na nic nie mam czasu a o 20:00 padam spać...jak nie ja hehe
Ale powiem Wam, że fajnie sie pracuje :) No i okazało sie ze nie przechodze na 12 godz dyzury tylko dalej bede tyrać codziennie bo bym musiała podawać chemioterapie a ja jak karmie to nie moge tego robić. Troche sie wkurzyłam ze mi tak dała bo wypłata bedzie mniejsza i myslalam o odstawieniu od piersi ale jak podliczylismy to nie opłaca nam sie to.
Franko jest niesamowity. Podnosi powoli tyłek do góry jak lezy na brzuszku. Nie obraca sie dalej :/ ale widze ze ogólnie dobrze sie rozwija. :)
Gratuluje ząbków:))) jejku nie umiem Was nadrobić:(:(:(:):)( nie chodzilam do pracy to mialam wiecej czasu a teraz psinco ;/ Ide was poczytać :)

reklama
Olenka juz spi, zjadla troszke kaszki malinowej i poprawila cycem. Sorrki, ze nie na tym watku co trzeba ale mam pytanie. Ile Wasze dzieci zjadaja kaszki? Tylko chodzi mi o kaszke na wodzie gesta a nie mm zageszczone kaszka.
Polka_84 zdrowka dla dzieciakow!!

A ja właśnie po basenie. Byłam ze starszą. No powiem Wam, ze REWELACJA tak się ruszyć. Poczułam sie jak nowo narodzona. A jutro z rańca z Lilka na basen. Uh..Mam nadzieję, że bedzie fajnie;)
Marciaa jak dziecko nie ma temperatury to trzeba z nim wychodzic na świeże powietrze i w ten sposób sie uodparnia. Udanego grzybobrania!

Dziewczynki ja wpadam tylko na chwilkę, kliknę w pudełko i uciekam spać bo o 3 w nocy wyruszamy do Kętrzyna:szok: na weselicho. Będę w niedzielę późnym wieczorem. Udanego weekendu i dużo zdrówka dla wszystkich szkrabów tych mniejszych i tych większych:tak: Papa

Dziewczynki ja wpadam tylko na chwilkę, kliknę w pudełko i uciekam spać bo o 3 w nocy wyruszamy do Kętrzyna:szok: na weselicho. Będę w niedzielę późnym wieczorem. Udanego weekendu i dużo zdrówka dla wszystkich szkrabów tych mniejszych i tych większych:tak: Papa

To Kochana baw sie dobrze i zycze udanego weekendu.buziaki:)

reklama
Do góry