reklama
Y
yra245
Gość
mysza i jak zmiany w życiu? wiem że coś się miało zmienić prawda
dzień dobry dziewczynki,
ja tylko na chwilkę ponieważ wróciłam od pediatry i tragedia ale opiszę jak mała pójdzie spać będę miała chwilkę.
przypominam klikajcie TWOJE PUDEŁKO
blu buziaki dla Adasia, nasz półroczniak
ja tylko na chwilkę ponieważ wróciłam od pediatry i tragedia ale opiszę jak mała pójdzie spać będę miała chwilkę.
przypominam klikajcie TWOJE PUDEŁKO
blu buziaki dla Adasia, nasz półroczniak
u nas na szczescie, odpukac, nie ma ulewania, odkad je regularnie, nawet jak go poloze na brzuszek, to predzej beknie, niz w pionie....
tabasia no to gratuluje 'mamy'!!!
a ja teraz mam wolne, babcia poszla na spacer z Mlodym....
asiu jako tako funkcjonuje, bo bedac u mamy, nie musze za duzo robic w domku, tylko odpoczywam jak maly spi...a nie ganiam jak szalona, jak to bywalo...
tabasia no to gratuluje 'mamy'!!!
a ja teraz mam wolne, babcia poszla na spacer z Mlodym....
asiu jako tako funkcjonuje, bo bedac u mamy, nie musze za duzo robic w domku, tylko odpoczywam jak maly spi...a nie ganiam jak szalona, jak to bywalo...
M
myszowata
Gość
tabasia gratuluję "mamy", super:-)
heronek zatem ładuj akumulatory u mamyprzypomina mi się piosenka "nie ma jak umamy....";-)
mysza też będę 3mać kciuki;-)
heronek zatem ładuj akumulatory u mamyprzypomina mi się piosenka "nie ma jak umamy....";-)
oj, zebys wiedziala, nie ma jak u mamy, roznie to oczywiscie bywa, ale sie dogadujemy i mi bardzo pomaga!tabasia gratuluję "mamy", super:-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ja juz wrocilam zakupiki zrobilam, na kolacje jakas pizze zrobie.
Moj nie ulewa wogole.
Mleko dopiero teraz bedziemy zmieniac na 2 bebiko jest po 6 miesiacu
boli mnie glowa oj chyba slonce przygrzało , lece jakis obiad zrobic.
Moj nie ulewa wogole.
Mleko dopiero teraz bedziemy zmieniac na 2 bebiko jest po 6 miesiacu
boli mnie glowa oj chyba slonce przygrzało , lece jakis obiad zrobic.
M
myszowata
Gość
heronek ja z moją mamą też mam super relacje, owszem bywają różnice zdań ale zawsze mogę na nią liczyć i też bardzo mi pomaga
reklama
Tabasia gratuluję "mama"
myszatrzymam kciuki
kobitki byłam dziś u pediatry z Polą, tak kontrolnie poszłam. okazało się że nie przybywamy na wadze jak miesiąc temu ważyła 6150 to dziś 6250, martwi mnie to bardzo, zrobiliśmy morfologię i jak będzie wynik to mam podejść do lekarza. ale kłopotów ciąg dalszy: mówilam Wam że Pola się nie obraca, powiedziałam o tym lekarzowi i okazało się że mała nie ma wielu odruchów jakie powinna mieć w tym wieku tzn brak odruchu podparcia, brak obrotów, a jak ją ciągnę za rączki do siadu to ona jeszcze ciągnie nogi a tego nie powinno już być. mamy skierownie do poradni rehabilitacyjnej na 15 września. tylko ja już zaczęłam sobie przybierać że moje dziecko jest opóźnione i że coś powarznego z nią jest. tak strasznie się martwię widząc moje rodzeństwo jakie oni maja życie już chciałabym wiedzieć co jest grane.
dziewuszki jesteśmy na 1 miejscu - dziękuję
myszatrzymam kciuki
kobitki byłam dziś u pediatry z Polą, tak kontrolnie poszłam. okazało się że nie przybywamy na wadze jak miesiąc temu ważyła 6150 to dziś 6250, martwi mnie to bardzo, zrobiliśmy morfologię i jak będzie wynik to mam podejść do lekarza. ale kłopotów ciąg dalszy: mówilam Wam że Pola się nie obraca, powiedziałam o tym lekarzowi i okazało się że mała nie ma wielu odruchów jakie powinna mieć w tym wieku tzn brak odruchu podparcia, brak obrotów, a jak ją ciągnę za rączki do siadu to ona jeszcze ciągnie nogi a tego nie powinno już być. mamy skierownie do poradni rehabilitacyjnej na 15 września. tylko ja już zaczęłam sobie przybierać że moje dziecko jest opóźnione i że coś powarznego z nią jest. tak strasznie się martwię widząc moje rodzeństwo jakie oni maja życie już chciałabym wiedzieć co jest grane.
dziewuszki jesteśmy na 1 miejscu - dziękuję