U mnie to samo! Teraz nawet jak leży obok mnie na poduszce M. to podnosi się póki ma siły w ogóle to on taki ruchliwy jak nie wiem, muszę go w nocy z brzucha o plecy odwracać bo tak chce spać a ja boję się że może udusić się. Normalnie jak nie śpi to odwrót z brzucha opanowany.↲
W sumie to weszłam żeby przywitać się i napisać co zrobiły starsze łobuzy kurde myślałam że zaspana jestem albo coś bo wstaje po odciągniętą butle a tu połowy mleka nie ma. W pierwszym momencie pomyślałam że pewnie w nocy wydawało mi si że pełna i poszłam spać. Ale po chwili M. Mówi że wstawał pić i widział pełniutką i nawet się zdziwił że udało się a mały nadal śpi. Więc pierwsza myśl nic wstałam i dałam mu na śpiąco, ale po chwili przylatuje Oliwia i skarży że Wiktor ją zmusił i w ogóle i teraz jej nie dobrze wiec pytam się najstarszego co zrobili a on że chcieli próbować po czym Franio tak rośnie. Ogólne wrazenie: słodko - kwaśne mleko nie do picia
ale spryciarze
Witajcie
W końcu chce się żyć - 18 stopni:-)
Kuba spokojnie zasnął, już mu nie dokuczają upały. Oby jak najdłużej!!!
Niezłe urwisy Uśmiałam się
Kurcze, pozwalasz już dziecku oglądać tv? Tak wcześnie?
u nas też dziś przyjemnie,ale leje od rana więc chyba nie będzie spaceru:-(
misia- do pracy wracam cos podobnie jak ty - chyba ok 14 pazddziernika
mloda mamusia - jak to oglada bajki ? ja to sie sttrasznie boje o oczy choc mldego ciagnie do tv, kiedys siedzi w foteliku taki grzeczny az mnie zdiwilo a tu patrze a ktos drzwi otworzyl do sasiedniego pokoju a ten siedzi wprost do tv i oglada , grzeczniutki ze hej ale ja mu nie pozwlam, max 1 min dzienie , zreszta w ostatnim numerze mam dziecko napisali ze televizor najwczesniej po ukonczeniu 3 lat bo nadmiar bodzcow powoduje ze dziecko przezuca sie na tak jakby mniejsze obroty i spowalnia jego rozwoj czy jakos tak.
Ja wracam 6 października - nie mogę sobie tego wyobrazić....
Co do telewizji, to zgadzam się w zupełności, jak już pisałam wyżej.
Też kiedyś przyłapałam Kubę na zerkanie w ekran - po prostu fascynowały go ruszające się obrazy, i od razu wyłączyłam, no bo bez przesady...
Ja też nie mogę sobie wyobrazić...wprawdzie Natalka zostanie z babciami, ale i tak mam wielki stres
Co do TV moja też odwraca główkę w jego stronę jak leży na kocyku i się uspokajaczasem jej na to pozwalamy, gdy coś trzeba zrobić, a czasem nie ma wyboru, bo sama soba się nie chce zająć a w czasie dnia ma najwyżej 2-3 30 minutowe drzemki...no za to noc bez problemu przesypia To, że TV dopiero po 3 roku też słyszałam...od dyrektorki żłobka