reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moj o 14 zjadl mleczko i teraz smacznie spi :) tez mam ochote na drzemke, jak wstanie to bede musiala wyjsc na spacerek bo awizo mi przyszlo i musze na poczte isc

my o 11 bylismy na spacerku po zakupy pozniej tez pewnie wyjde.
W sr nad morze mały spakowany poza butlami i kosmetykami...ale tego wyszło :o
ja jade dzisiaj do endokrynologa 3mac kciuki zeby bylo ok!!:}

Chyba wszystkie mamuski na spacerkach.My sie nigdzie nie wybieramy smutno mi i nie bardzo mam nastroju.Jutro z moim kurczaczkiem pójde.
my siedzimy na tarasie a Pola śpi już od 11:30, wstanie pewnie za moment to dam jej kaszkę.

my o 11 bylismy na spacerku po zakupy pozniej tez pewnie wyjde.
W sr nad morze mały spakowany poza butlami i kosmetykami...ale tego wyszło :o
ja jade dzisiaj do endokrynologa 3mac kciuki zeby bylo ok!!:}

trzymamy, daj znać co i jak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też przyznaje sie bez bicia, ze maly czasem oglada tv, ale i tak to go nudzi po 5 minutach, wiec chyba tragedii nie ma. Zreszta jego wszystko nudzi po 5 minutach:sorry2:

Witajcie:happy2:

U nas od wczorajszego wieczora deszcz, teraz mżawka, super jest:tak: Nie przypuszczałam, że tak się będę cieszyć z deszczu. Ale ulga!

Ja się dzisiaj wyrwałam z domu na 3 godziny. Jutro idę usunąć laserowo znamię, które mam z boku nosa, blisko oka. Dzisiaj byłam na wizycie u lekarki, która będzie robiła zabieg. Wyobraźcie sobie, że prywatnie robią praktycznie natychmiast (300 zł), a na nfz zapisy dopiero od stycznia :szok: W drodze powrotnej zakupy - mamy niezłe zapasy jedzonka dla Szymka, no ale od przyszłego tygodnia startujemy z mięskiem:-D

Widzę Fiołkowa, że robisz prawko. Ja chyba też muszę się zdecydować, choć zupełnie nie mam do tego chęci :no: Mój P mi głowę suszy, że powinnam, a teraz jeszcze moja mama zaczęła mu wtórować. Wyobraźcie sobie, że w tajemnicy przed nami zaczęła chodzić na jazdy, wprawdzie prawko ma od ponad 30 lat, ale w zasadzie nie jeździła samochodem. Przyznała się w sobotę, że uczy się na nowo jeździć i nieźle jej idzie :-D

E_kord ja też mam czasami kryzys. Chciałabym wtedy mieć z pół dnia "wolnego". Ale jak już się wyrwę z domu, to tęsknię za dzieckiem.
Do pracy wracam końcem września i powiem Wam, że z jednej strony nie wyobrażam sobie zostawiać małego codziennie na kilka godzin z babcią, a z drugiej cieszę się, że wyjdę do ludzi. I nawet, choć to wydaje się irracjonalne, trochę zaczęłam tęsknić za moimi uczniami :szok:

Polka - ale się uśmiałam, pomysłowe masz dzieciaki :-D:-D:-D

Heronek dobrze, że już w Polsce, teraz się relaksuj:-)

Ionka - cieszę się, że impreza się udała:tak:

Co do oglądania tv przez maluchy, to ja też jestem przeciwna. Jeszcze się naoglądają. Choć nasz mały próbuje zerkać, jak ma okazję. Ale sama bym go przed tv nie posadziła:no:

Ja odkąd jesteśmy na mm też zapisuję o której ile Szymek zjadł, a teraz dodatkowo piszę, jaki obiadek i deserek. Notuję też ilość kupek, a raz w tygodniu wagę.

dziewczyny moj Pawel hmmm.. jak to nazwac.. "pelza" do tylu. :-D
podkurcza raczki i nozki do tulowai (lezac na brzuchu) i podsuwa sie do tylu :-D
jak mi sie uda nagrac to wstawie... :-D

Widzę że pawełek to już by chodzić chciał a na pewno raczkować fajnie to musi wyglądać.A moje dziecię dalej się nie przekręca chyba leniuszek z niego tylko po kim to ma???

reklama
Do góry