reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yrka wiem ale tak to jest jak mam się wyspać to nie mogę. Zostaliśmy sami w domu z kuzynami rodzina pojechala nad morze i chłopaki świrują - ja jedyna kobitka w domu na 5 facetów ..;-) zaraz kumpelka wpada i śmigamy na basenik.

Nikulek spał od 21 do 8.40 a pobudka o 5 na mleczko :)

pewnie jeszcze póżniej coś skrobnę

reklama
Witajcie!

Marciaa pozmienialas sobie te sygnaturki i avatarka-bardzo fajne!No i spoznione gratulacje z okazji zareczyn!!!!:-)

Tabasia moja mama tez tak mi mowi, zebym sie tak nie denerwowala i jak cos zapomne, to sie kupi...a tak w ogole to spokojnego lotu i super urlopu!!!

A Redanek tak niespokojnie spi, oj nerwus po mamusce....:tak:. Zaraz sprzatanie mnie czeka i pakowanko....Jak przylece to maja podobno byc burze i ochlodzenie, ja to zawsze wiem kiedy przybywac!;-)

czesc
my juz od 7 na nogach dzisiaj mamy chrzciny :)na 16 potem fotograf i potem na jedzonko :)
a ja pozno zamowilam sukienke i licze na to ze dzisiaj przyjdzie :) a jak nie to bede miec problem .Chodzilam tygodniami i szukalam nic nie bylo cos tam kupilam ale .........w czwartek pojechalam do znajomej na kawe i ona miala taka fajna sukienke -tunike i zamowilam szybko w czwartek poprosilam o 24 servis ale ze jestem nowa klientka to jakos nie bardzo bylo mozna :/i niby powiedzieli ze przyjdzie wiec czekamy na dzwonek do drzwi :)

Heronek dziękuje :) Tylko nie mogę zdjątka koło suwaczka wkleić nie wiem czemuMój Ł. łazi po domu sprząta, pojechał po bułki, zrobił mi kawe do wyrka i zabiera małego na spacer. Chyba mi ktoś faceta podmienił :o

czesc
my juz od 7 na nogach dzisiaj mamy chrzciny :)na 16 potem fotograf i potem na jedzonko :)
a ja pozno zamowilam sukienke i licze na to ze dzisiaj przyjdzie :) a jak nie to bede miec problem .Chodzilam tygodniami i szukalam nic nie bylo cos tam kupilam ale .........w czwartek pojechalam do znajomej na kawe i ona miala taka fajna sukienke -tunike i zamowilam szybko w czwartek poprosilam o 24 servis ale ze jestem nowa klientka to jakos nie bardzo bylo mozna :/i niby powiedzieli ze przyjdzie wiec czekamy na dzwonek do drzwi :)
No to powodzenia na chrzcinach :) żeby skarb był grzeczny. No i trzymam kciuki żeby przesyłka dotarła na czas:)

Heronek dziękuje :) Tylko nie mogę zdjątka koło suwaczka wkleić nie wiem czemuMój Ł. łazi po domu sprząta, pojechał po bułki, zrobił mi kawe do wyrka i zabiera małego na spacer. Chyba mi ktoś faceta podmienił :o

Kochana o przepis na takiego chopa poprosze :D nie wiem czy mojego da sie jeszcze urobic ;-)

witam :)

nocka juz nie tak piekna ale nie bylo zle. Pobudka co 4godz. jedzonko i spanko. Mały teraz zasnal a ja biore sie do roboty. Lodówke musze rozmrozic, bo juz tragedia w srodku.
Tabasia spokojnego lotu :)
Kamilka powodzenia na chrzcinach :*

Lece sprzatac. odezwe sie jeszcze :)

Dobra Laski, ja uciekam.
Postaram sie zagladac z doskoku, choc to chyba bedzie nielada wyczyn...
Bede za Wami tesknic :tak:
Trzymajcie sie cieplutko! ;-)

reklama
witam sie upalnie,
wczoraj zaglądałam, ale juz nie miałam siły pisać ;) siedzieliśmy do 1ej na tarasie z M. i było taaaaaak faaaaajnieeeee :)
Ol spała aż do 5ej, zjadła i jeszcze do 8ej :)
za to teraz było kiepsko, bo bardzo była zmęczona i ryczała z pół godziny, zanim zasnęła...

Marciaa- może Twój chłop z gorąca zwariował, heheh? ;P oby jak najdłużej :)
Heronek- ja robiłam listę, żeby takich pierdół nie zapomnieć, jak nożyczki do paznokci dla O. czy szczotki do butelek :) pieluch nie brałam, chociaż tutaj droższe niż u nas ;)
Tabasia- szerokiej drogi i wysokich lotów!! :)
Kamikaa- powodzenia na chrzcinach! i jeszcze raz dzięki za tamto! :)

my chrzcimy jutro.
ma być 35 stopni, nie wiem, jak wytrzymamy i jeszzce w eleganckich strojach :/

Do góry