reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja tez nie spie i cos synus nie moze spac,a to smoczek i te wstretne upały choc juz jest lepiej na noc.Biedak zasnoł na macie i bede musiała go przenies do łóżeczka.Mój tez ma takie krostki,a nawet gorsze.A ja sobie pije zimnego zuberka:-)

Ja czekam żeby sernik wyciagnąć , bo jutro rodzice przyjada na imieniny.Włosy wczoraj zafarbowałam.Jest bardzo duszno, mimo zapowiedzi nie spadła ani kropla deszczu...Moją córcie dokarmiam,dostawała humane 1 do dokarmiania raz dziennie 120. wokół ust gdzie dotkneło mleczko dostawała czerwone plamy, które znikały po 20 minutach. Przy drugim pudełku mleka mężulek kupił przez pomyłkę humane 1 plus dla dzieci karmionych od poczatku mm .Mała wysypało na tułowiu i rączkach do łokci, troszkę na podbródku. Szorstkie krostki i czerwone plamy. Obserwujemy od 3 dni ale nie schodzi ...oczywiście dostaje teraz mleko bebiko 1 ha . Nie drapie sie na szczęście ale brzydko wygląda i sie martwię. Nie zmieniałam kosmetyków ani proszku do prania...Marchewke i jabłko juz jadła i bez problemów typu alergia .Tyle,ze pluje strasznie. Na razie tylko piers i ewentualnie mm HA i pediatra kazała tylko obserwować.Zobaczymy. Ze spaniem różnie.Ale wstaje o 6 jak zegareczek.Pogrucha, zje i drzemka. Póżniej drzemka o 9.30. koło 13 i 17.O 21 spać idzie na noc z pobudka na karmienie przed pierwszą.
Ja piję pepsi z lodem bo jęzor na brodzie , nie wytrzymałam, musiałam gazowanego:)

Ostatnia edycja:
Ja też jeszcze nie śpię sączę reddsa i się wypacam myślałam że wieczorem się ochłodzi ale nie:( Młody śpi jak mysz pod miotłą.

I ja nie spie :-D
Prawie spakowani jestesmy, chatka blyszczy, a ja padam na pysk :nerd:
Ide pod prysznic i do wyra.

Jeszcze pewnie rano zagladne ;-)

Heronek ja w koncu listy nie zrobilam, ale tlumacze sobie, ze jak czegos nie wezme, to zawsze moge kupic :-p

no my wstalismy. Noc bez płaczu i oczka już nie ropieją. Ale za to przyplątał się katar i kaszelek :( i potowek mnóstwo w ciągu dnia. Do poniedziałku muszę powalczyć z przeziębieniem. Wiecie co karmienie cyckiem w te upały to masakra, nie wiem jak wy ale ja non stop oblana potem, obojętnie czy karmie czy odciągam. A jak odciągam to już w ogóle siły nie mam. Wypociłam 5kg od 2tygodni. Chwilami wymiękam. Kiedyś miałam więcej czasu ale odkąd na wieś się przenieśliśmy to non stop coś robić muszę. Teściowa od dziś ma urlop więc będzie hard core. Foch będzie za każdym razem jak przyjdzie. a M. w trasie i ma wszystko w d. Jak wraca to mamusia pilnuje czy odpoczywa. A mnie się nie należy odpoczynek. Jak wczoraj przyjechała moja siostra to była obraza że o 19.00gości przyjmuje-no coment.

hej...
ja od 5 nie psie jakoś nie mogłam..
wchodze na kompa a wpisuje babyboom a tu blokada..Ł. mowi, ze to uzaleznienie i mi musi forum zablokować hehe ale to tak w formie żartu;)))) szybko go ustawiłam do pionu:-)

reklama
Do góry