reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
I d... Napisalam długą wiadomość i ni ma:wściekła/y:

O czym to ja pisałam hm

moniskabe mój Franek też ma wysypke ale nie taką. Nie ma tego tak dużo.. Ma tylko na szyji i troszke na policzkach i na brodzie. Na twarzy to takie jakby trądzik.

Franek padł. Wykąpałam go bo juz tak marudził bo śpiący był. Ale dzisiaj pospał pare razy po 10min wiec to takie nic. teraz śpi i pewnie si eobudzi koło 24 albo1. Zobaczymy.
Ja za chwile wskocze do wanny i bede sie relaksować. Walne na buźke maseczke, zrobie porzadek ze stopami bo tragedia jest:baffled: Aahh pokłuciłam sie z M. Nie lubie tego ale jak mówie do niego że ma mi pomóc to on sie kładzie drzemnąc. Szlag jasny mnie trafi no!! Ah jak ja bede chodzic na nocki to nie bede spac ani przed ani po:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale zas mi sie agresor włączył. Jutro zas jedzie do swoich rodziców. A oni do nas w niedziele. ja pełno roboty mam ale co go to interesuje:wściekła/y:teraz nagle wszyscy sie kochaja...ciekawe na jak długo. Pewnie sie krzywo uśmiechne w niedziele albo nie spodoba jej sie to że nie dostanie Franka na rece i znowu bede s... i k.... aaaaaaaaaaaaaa Boże ale mnie wzięło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sorry dziewczyny ale jakoś samo tak wyszło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lece. Myśle ze jeszcze tutaj wskocze:*

mój też ma krostki no ale nie takie, takie malutkie delikatne które w dzień wyskakują a na noc znikają.

eh my ciągle nad wodą, mój M kąpie się z małym w jeziorze, moczy mu nóżki i dochodzi do brzuszka itp. mały zachwycony. i odpukać drugi raz już był i nic mu nie wyskoczyło.

mały deserki wciąga i zadowolony, soczek jabłkowy rozcieńczony z wodą wręcz uwielbia.

Ah wnerwiłam sie na M. Cały czas biegam. Sprzątam i robie wsystko koło Franka. On czasami go przewinie i zawsze trzyma do kąpieli. Ale nic wiecej. Czasami mam dość. Wczesniej mi bardziej pomagał. Musze chyba nim potrząsnąć znowu. Co jakiś czas tak ma. Śmieje sie że zawiesza sie jak komputer, trzeba zrestartować i znowu chodzi dobrze ;)
Ojjj zgadzam sie, czasem trzeba i to mocno :-D:-D

A ja dopiero skonczylam prasowac i sprzatac, a gdzie tam pakowanie... :zawstydzona/y:
Ale chyba nie bedzie tak zle ;-)

Witam dziewczyny! zadko cos pisze ale czesto Was czytam. Jestescie bardzo zzyte ze soba i czasem glupio mi sie wtracic:zawstydzona/y: Lubie tez ogladac Wasze pociechy na galerii ale teraz to watek zamkniety wiec nie wiem czy bede mogla?!
Mam takie pytanko w jakiej temperaturze wody kompiecie maluchy w te upaly??

Witam dziewczyny! zadko cos pisze ale czesto Was czytam. Jestescie bardzo zzyte ze soba i czasem glupio mi sie wtracic:zawstydzona/y: Lubie tez ogladac Wasze pociechy na galerii ale teraz to watek zamkniety wiec nie wiem czy bede mogla?!
Mam takie pytanko w jakiej temperaturze wody kompiecie maluchy w te upaly??
Ja nigdy nie mierzę temperatury wody. Teraz leję po prostu letnią ;)

reklama
ja w te upaly kapie w letniej i wode tez tak na oko sprawdzam :)
moniska moj mial podobne te krostki od potu i dlugo mu się utrzymywaly dopiero jak go w manganianie wykapalam ze 2 razy w tygodniu i zaczęłam kąpac 2 razy dnia rano i wieczorem to mu to zeszlo no i w te upaly teraz nie wychodzimy na spacerki

a teraz ide pod prysznic i biore się za przerabianie ogorkow :) choc pewno jeszcze pozniej tu zajrze :)

Do góry