peperka
Fanka BB :)
hmm moze to takie potowki ktore sa od dluzszego czasu? jak przy kazdym przewijaniu malego ogladam i jak tylko widze ze cos sie robic zaczyna to maka ziemniaczana posypuje i zaraz znika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj zgadzam sie, czasem trzeba i to mocnoAh wnerwiłam sie na M. Cały czas biegam. Sprzątam i robie wsystko koło Franka. On czasami go przewinie i zawsze trzyma do kąpieli. Ale nic wiecej. Czasami mam dość. Wczesniej mi bardziej pomagał. Musze chyba nim potrząsnąć znowu. Co jakiś czas tak ma. Śmieje sie że zawiesza sie jak komputer, trzeba zrestartować i znowu chodzi dobrze
Ja nigdy nie mierzę temperatury wody. Teraz leję po prostu letniąWitam dziewczyny! zadko cos pisze ale czesto Was czytam. Jestescie bardzo zzyte ze soba i czasem glupio mi sie wtracic Lubie tez ogladac Wasze pociechy na galerii ale teraz to watek zamkniety wiec nie wiem czy bede mogla?!
Mam takie pytanko w jakiej temperaturze wody kompiecie maluchy w te upaly??