A czy wy juz robicie dzieciom "samolociki" i zabawy w powietrzu czy nie za wczesnie ale ona ma tak sztywno głowke ze od 2 tygodnia taka zabawa u nas jest
!
Ja swojemu też robię samolocik i bardzo mu się ta zabawa podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy wy juz robicie dzieciom "samolociki" i zabawy w powietrzu czy nie za wczesnie ale ona ma tak sztywno głowke ze od 2 tygodnia taka zabawa u nas jest
!
.Dzisiaj synus konczy 5 miesiecy.Dobrego dnia;-)
Witam wszystkie mamusie,
U nas nocka spokojnie, mała zjadła 180 ml i posła spać. Pobudka 6 rano wtrąciła 150ml mleka i posła spać dalej. Mimo okropnego katar jaki ma to spała spokojnie. Kurka martwi mnie ten jej katarek, bo niby dostała leki ale chyba guzik działają. ma spray do noska i syrop elafen. Kochane może znacie jakieś domowe sposoby na katarek, jeśli tak to poratujcie bo mnie pomysłów już brak.
U nas też skwarno, 32 stopnie mimo, że słońca brak i do tego strasznie parno. W domu nie lepiej, okna pootwierane, wentylatory działają, ale i tak nic z tego.
heronek fajnie ten twój maluch musi wyglądać z tymi stopkami w buziaki hihi. Pola jeszcze ie odkryła swoich stopek ona jest na etapie nadymania sie jak balon. Tak śmiesznie przy tym wygląda hihi.
Mojej Poli tez robię samolot to się wtedy chichocze i ślini się na całego.
Kochane mamy życzę chłodnego i miłego dzionka :-)