reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
fiolkowa - to nasze chlopaki podobne do siebie - z apetytem i waga :-D
choc teraz jak sa te upaly to niby mniej, ale wieczorem obowiakowo 200ml zageszcoznego kleikiem kukurydzianym musi byc :-)
oprocz tego mnostwo butelek wody w ciagu dnia.

MoniSkaBe - Jas jak sprobowal innych rzeczy to nie przeszkadzalo mu to w uwielbieniu dla Nutramigenu. Balam sie co to bedzie jak bedzie mial rok i bedziemy zmieniac na Nestle Junior ale ta zmiane tez przyjal bez mrugniecia okiem :-)
No i jest fanem lekarstw - prosi mnie o Infacol i Vigantol ktore daje Adasiowi :-D A jak jest rpzeziebiony to pilnuje zeby mu dac wszystkie syropy - nie daj Boze zapomialabym o jakims :-D
Adas jeszcze nie wiem jaki jest pod tym wzgledem bo oprocz Infacolu, Cebionu Multi i Vigantolu to niczego nie probowal.

Niektóre dzieciaczki jedzą bardzo dużo w porównaniu do Natalki, ona zjada ostatnio po 60-90ml co 2 h, najwięcej uda jej się zjeść przez sen 120 ml, mam nadzieję, że ładnie przybiera i brak apetytu ma przez upały, pić zbytnio też nie chcę.

mój Franio też mniej mleka je teraz ale za to deserek zjada cały i butelkę soku wypija i wodę samą lubi :) kaszke odstawilam bo był problem z kupą. A u mnie rozregulowało sie karmienie., teraz all wraca do normy:)

ja niestety mam mala na piersi wiec nei wiem ile je, ale dzis ja wazylam i miala 6.29kg wiec nie jest tak zle.

Dziewczyny wiece, ze juz sa marcowki 2011?? pamietacie jak rok tem wiekszosc z nas wlasnie mniej wiecej w tym czasie dowiedziala sie ze bedzie mama?? a to juz caly rak minal.... az ciezko uwierzyc... tak bardzo sie wtedy wyczekiwalo.... a teraz to juz piekna przeszlosc.

Witajcie,
moje dziecie zrobiło bunt i nie chce spać najadło się mleka za wsze czasy 175ml! :)
Wama- wiesz też o tym wczoraj pomyślałam. Minął kawał czasu a jak szybko :-) cały rok wyczekiwania, przygotowywania, zachodzenia w głowe jak to będzie :-) a teraz nasze cuda są na świecie niektore konczą 4 miesiące a Niki za tydzień ma 3 miesiace szok a przecież ja tak niedawno miałam piękny duży brzusio ehh pieknie powspominać :)))))))) az mi sie łezki zakrecily hihih

dzień dobry dla Was! U nas koszmarna nocka! Nie wyspałam się w ogóle. Franio miał gorączkę i płakał ano dodatkowo w domu ukrop. Wszystkiemu winne ząbkowanie. Teraz leży, sam masuje sobie dziąsła nawet językiem. Tak słodko to wygląda ale nie chce żeby cierpiał. Cyca je po 3-4 minuty ale bardzo często.

reklama
Dzien Doberek!
yra no to gratuluje!
Mojego juz bujam od 4.30 i dopiero co zasnal...ech...Ale wyspalam sie w miare, czlowiek sie przyzwyczaja do tego co ma...My dzisiaj do szpitala, nawet nie wiem po co?:baffled: Ale przynajmniej lekarz zobaczy rane Redanka...
Milego Dnia!

Do góry