reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mi juz przeszedł czes kiedy ubierałam się na ciemno bo myślałam, że szczuplej będe wyglądac:-D Teraz po prostu zakładm to, co mi sie podoba :tak::-) może byc kolorowe;-):-) Uwielbiam tuniczki i jeansy:-D i wogóle cudne są rzeczy tylko kase miec:tak:

reklama
ja tam nie sadze ze w czarnym sie szczplej wyglada :eek: zawsze mi sie wydawalo ze wlasnie dzinsy czarne pogrubiaja a nosilam ich sporo bo uwielbiam czarny jak i granatowy i tez wlasnie lubie tuniki i spodnie dzinsowe albo czarne dzinsy... chociaz juz mis ie zmienia troche zauwazylam :tak:

Hello:-)
Kupiłam sobie dziś herbatkę malinową z echinaceą, przyszłam do domu i zaczełam się zastanawiać czy mogę ją pić, bo w intenecie są różne opinie że może powodować skurcze itd. I w związku z tym mam do was pytanko czy którach się może orientuje co i jak z tą herbatką, bo mam straszną ochotę na nią:szok:Ale trochę się boje:-(

Kupiłam sobie dziś herbatkę malinową z echinaceą, przyszłam do domu i zaczełam się zastanawiać czy mogę ją pić, bo w intenecie są różne opinie że może powodować skurcze itd. I w związku z tym mam do was pytanko czy którach się może orientuje co i jak z tą herbatką, bo mam straszną ochotę na nią:szok:Ale trochę się boje:-(

Ja w jednej z gazet ciążowych czytałam, żeby nie przesadzać właśnie z herbatą malinową, tak jak np. często się ją pije prz przeziębieniu, bo właśnie może wywołać skurcze. Ale myślę, że wypicie raz na jakiś czas napewno nie zaszkodzi i nic się nie stanie.

Ja też słyszałam, że niezbyt ta malinowa..no ale jak masz ochotę to może wypij, jedna Ci nie zaszkodzi chyba.. już sama nie wiem..:eek:

Ja czytałam, że napar z liści malin może być szkodliwy, a podobno sok nie. Lekarz też mi mówił, że herbatke z malinami można pić. Właśnie przyniosłam sobie z piwnicy słoiczek malin go herbaty. A dziś cały dzień lecze się wodą z miodem i cytryną, wącham czosnek i jakoś lepiej mi się oddycha.

owoce malin ci nie zaszkodzą, ja się opijam herbatką z malinami ze słoiczka (od
babuni):tak:

dzisiaj miałam spotkanie z rodzicami mojej klasy - maskara:-(
cała byłam w pąsach - jak zwykle zresztą:wściekła/y:
zawsze stresuję się wywiadówkami bardziej niż lekcją, na której sprawdza mnie dyro:-D
ale już po, więc z radości idę zjeść:-)

O Boże ale dzisiaj miałam dziś niedobór witamin :shocked2:cały dzień chodziały za mną owoce i jak tylka mąż wrócił pojechalismy do sklepu i wykupilam pól warzywniaka: winogrona, pomarańcze, nektarynki, borówki, banany i grejfruty :-) pychooooooooootaa :-):-)babka w skepie patrzyła się na mnie jak na opętaną a ja tylko mialam ochotę na owocki :-D

reklama
Właśnie przeglądałam sobie styczniówki, ale maja fajne brzuszki, taaaaaakie duzeeeeeeeeeee:tak:nie mogę się doczekać kiedy my bedziemy się chwalić takimi;-)

Do góry