reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja caly czas nie wiem czy mojemu juz wyszly te dolne jedynki czy jeszcze nie bo mial taki czas ze duzo marudzil przez ząbki wlasnie bo jak mu smarowalam zelem dziąselka to się uspokajal po tym i na dole w miejscu jedynek dolnych ma takie pofalowane jak to jest zwykle zakonczenie tych ząbkow ale na lyzeczce nie moge nic doslyszec raz moze mi cos brzdęklo ale nie jestem pewna nie tak latwo to obczaic a od kilku dni znowu widze ze jest taki niespokojny czasem potrafi obudzic sie z placzem czyli znaczy ze go cos boli bo nigdy wczesniej z placzem sie nie budzil poza jednym razem jak sie mocno udrapnął ale teraz mam wrazenie ze mogą mu isc dolne 4, bo z gory nie widze zadnych oznak na ząbki a te miejsce gdzie są dolne 4 ma takie jakies miększe niz reszta dziąsel, ale moze mi się tylko zdaje z tego co czytalam to te ząbki wychodzą dopiero w trzeciej kolejności ale ogolnie to na nic reguly nie ma

Hm..kto wie czy to nie wróżba:-D
Dagmara składa rączki już ze dwa tygodnie,przewraca się na bok ale na brzuch jeszcze nie chce.Nie martwię się bo ma na wszystko czas.
Kochane ale ze spacerówkami to chyba lepiej się wstrzymać.Sama odstawiam na razie.Nasze dzieci są za małe.Aby się upewnić napiszę na forum eksperckie.

Ale teraz sa juz takie spacerówki które sa przeznaczone nawet dla dzieci od urodzenia więc wiesz.

Poza tym co to za dzial ekspercki.Nie rozumiem tego.Kazdy robi weslug swego uznania.Mi dziecko z gondoli wyrasta a w czyms go musze wozic,a jak jakis ekspert pozal sie Boze mi powie,ze nie mozna bo za wczesnie to co mam zrobic? Harrym Potterem nie jestm gondolki nie wydluze:D:D:D

Dziewczyny a ja sobie wlasnie uswiadomilam ,ze dzisiaj mija rok od pamietnego bara bara z ktorego powstał moj Jaś haha:)

Ostatnia edycja:
Zgadzam się - Kuba od urodzenia jeździ w spacerówce rozkładanej na płasko i cieszę się z tej decyzji, bo z gondoli by mi po 2 miesiącach pewnie wyrósł ;)

No moja spacerówka ten walker tez sie na plasko rozklada wiec nie widzę roznicym,poza tą ,ze mu nogi wystawać nie bedą:D

Wiesz co ja sadze ,ze nikt nie jest tak glupi by 3 miesieczne dziecko wkladac do wozka polsiedząco .Te wszystkie dziewczyny ktorych dzieci jezdza w spacerowkach maja na pewno takie calkowicie rozkladane.Zreszta teraz prawie wszystkie takie sa.Moj glowny wymog wzgledem spacerówki to wlasnie calkowite rozlozenie.

Hm..kto wie czy to nie wróżba:-D
Dagmara składa rączki już ze dwa tygodnie,przewraca się na bok ale na brzuch jeszcze nie chce.Nie martwię się bo ma na wszystko czas.
Kochane ale ze spacerówkami to chyba lepiej się wstrzymać.Sama odstawiam na razie.Nasze dzieci są za małe.Aby się upewnić napiszę na forum eksperckie.

Ale teraz sa juz takie spacerówki które sa przeznaczone nawet dla dzieci od urodzenia więc wiesz.

Poza tym co to za dzial ekspercki.Nie rozumiem tego.Kazdy robi weslug swego uznania.Mi dziecko z gondoli wyrasta a w czyms go musze wozic,a jak jakis ekspert pozal sie Boze mi powie,ze nie mozna bo za wczesnie to co mam zrobic? Harrym Potterem nie jestm gondolki nie wydluze:D:D:D

Dziewczyny a ja sobie wlasnie uswiadomilam ,ze dzisiaj mija rok od pamietnego bara bara z ktorego powstał moj Jaś haha:)

u nas minal podobno 13 czerwca :-) hmm.. znaczy taki mialam termin miesiaczki.. a bara bara niestety nie ustale, bo mialam nieregularne cykle :-D

rowniez woze w spacerowce na plasko, bo mi maluch z gondoli wyrosl..

reklama
Do góry