reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
tak, dam pokrowiec na nozki i bedzie chronilo od wiatru :-)
witajcie
musze się pochwalic ze zostalam dzisiaj ciocią moja siostra dzisiaj o 9.03 urodzila córeczkę Anielkę wazy 3700 przyslali mi zdjęcie i jest sliczniutka
a moj Krzys tak wysoko nogi do gory podnosi i lapie się za lydki i czasem probuje sobie skarpetki sciągnąć pocieszny jest i wczoraj odkrylam u niego gilgotki na szyjce tak sie wtedy w glos fajnie smieje
milego dnia
ja mam dzis znowu mase roboty
musze się pochwalic ze zostalam dzisiaj ciocią moja siostra dzisiaj o 9.03 urodzila córeczkę Anielkę wazy 3700 przyslali mi zdjęcie i jest sliczniutka
a moj Krzys tak wysoko nogi do gory podnosi i lapie się za lydki i czasem probuje sobie skarpetki sciągnąć pocieszny jest i wczoraj odkrylam u niego gilgotki na szyjce tak sie wtedy w glos fajnie smieje
milego dnia
moniSkaBe
witajcie
milego dnia
Gratulacje dla siostry :-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dobry
Katrinka gratuluje!
Mloda Mamusia dobrze, ze juz po zabiegu.
I mysle, ze Twoja decyzja w tej sytuacji jest wlasciwa, co za facet z Twojego M
Ciekawe jak Heronek i Redanek, maja dzis zabieg...
A u nas luz, Niuniek o 6 (jak codzien) zaczal plakac przez sen, wiec posmarowalam i spalismy dalej Zebulec juz prawie wyszedl :-)
A mam pytanie do mamus, ktore maja wieksze dzieciaczki, czy jak zabek juz sie przebije to pozniej juz szkraby mniej marudza? Jak to bylo u Was?
No i dochodze do wniosku, ze przyczyna luznych kupek, o ktorych pisalam kiedys moglo byc zabkowanie wlasnie.
U nas tez pogoda okropna, strasznie wieje, slonko wyjdzie, za chwile pada...
Lece ogarnac chatke, milego dzionka ;-)
Katrinka gratuluje!
Mloda Mamusia dobrze, ze juz po zabiegu.
I mysle, ze Twoja decyzja w tej sytuacji jest wlasciwa, co za facet z Twojego M
Ciekawe jak Heronek i Redanek, maja dzis zabieg...
A u nas luz, Niuniek o 6 (jak codzien) zaczal plakac przez sen, wiec posmarowalam i spalismy dalej Zebulec juz prawie wyszedl :-)
A mam pytanie do mamus, ktore maja wieksze dzieciaczki, czy jak zabek juz sie przebije to pozniej juz szkraby mniej marudza? Jak to bylo u Was?
No i dochodze do wniosku, ze przyczyna luznych kupek, o ktorych pisalam kiedys moglo byc zabkowanie wlasnie.
U nas tez pogoda okropna, strasznie wieje, slonko wyjdzie, za chwile pada...
Lece ogarnac chatke, milego dzionka ;-)
asia2702
Witam
Ja tylko na chwilę, bo wybieramy się na spacer. U nas też chłodno.
Tabasia, ale macie ładne zdjęcie
Młoda mamusia, masz dzielną córeczkę. A co do męża, to nie skomentuję. Powiem tylko tyle, że mama musi mieć na niego bardzo duży wpływ, skoro jej potrzeby są na pierwszym miejscu. Dobrą podjęłaś decyzję. Powinno dać mu to do myślenia.
Miłego dnia!
Ja tylko na chwilę, bo wybieramy się na spacer. U nas też chłodno.
Tabasia, ale macie ładne zdjęcie
Młoda mamusia, masz dzielną córeczkę. A co do męża, to nie skomentuję. Powiem tylko tyle, że mama musi mieć na niego bardzo duży wpływ, skoro jej potrzeby są na pierwszym miejscu. Dobrą podjęłaś decyzję. Powinno dać mu to do myślenia.
Miłego dnia!
ionka
witamy sie i my, mama pisze, a O. na kolanach wali raczkami o stół
O. obudziła sie dzis o 6ej z płaczem, chyba coś jej się przyśniłóo potem spała do 10
brawa dla dzielnej Amelki!
kciuki dla Redanka!
idę, bo syrena się włączyła.
edit: ku przestrodze...
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co...le-trzymajac-fotelik-w-samochodzie,index.html
O. obudziła sie dzis o 6ej z płaczem, chyba coś jej się przyśniłóo potem spała do 10
brawa dla dzielnej Amelki!
kciuki dla Redanka!
idę, bo syrena się włączyła.
edit: ku przestrodze...
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co...le-trzymajac-fotelik-w-samochodzie,index.html
Ostatnia edycja:
Młoda mamuśka:)
...
Ostatnia edycja:
reklama