reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek powodzenia jutro!
dronka trafiłaś na super pediatrę, teraz tylko oby się wyjaśniło co dolega Twojej córci.
A nasza mała już śpi. Dzisiaj był jakiś rekord w spaniu, bo przy jednej sesji prawie 2 godziny:confused: a do tej pory 30 min. to max, zobaczymy czy tak dalej się utrzyma. Nasze spacery obecnie wygladają- kwałek w nosidełku, potem wózeczek i ewentualnie sen, i tak aż nie wrócimy do domu. Dzisiaj to dopiero wygladałam- Lila w nosidełku, wózek przede mną i Polka u boku, no ale czegóż nie robi się, zeby malenstwo nie darło się w niebogłosy.
Poczytam teraz co u Was.

reklama
hello :-)

dostalam paczke Hippa i odebralam juz druga za 1 gr. Dostalismy 2 sloiczki, jeden soczek, probke kremu i 2 lyzeczki. No i oczywiscie mnostwo ulotek. :-)

Kupilam druga buteleczke dla malucha i smoczki lovi 3+, w koncu bedzie mogl zjadac wiecej mleczka na noc niz 150. Chociaz dzisiaj to byl tak marudny, nie spal od 14 do 20, ze nawet butli nie chcial. Tylko cyca zeby usnac. Budzilam go, zeby jadl, ale tak szybko padl , ze szok. Po 40 minutach obudzil sie i krzyczal, ale potrzymalam na raczkach i usnal spowrotem. Ciekawe ile pospi.

No i wyslalam wniosek o fakultatywny. Jutro dowiem sie ile zostalo mi urlopu do wykorzystania z poprzedniego roku i z tego.

Hej!!

Dzisiaj Franco tylko by sie dzwigał. Daje mu czasami moje palce do zabawy a on cały czerwony na buzi, nogi u góry i chce siadać hehe w szoku byłam:szok: W ciągu dnia różnie. Marudzi troszke bo jedynka dolna mu idzie. Rece w buzi. Czasami chce wepchać dwie na raz hehe kurcze jaki on jest kochany !!!!!! :-):-):-):-)
Teraz słodziutko śpi:)
heronek powodzenia jutro!!!! Czasami potrafimy mile zaskoczyć hihi ;-)
madzia no to sie Bartuś pojadł :) dobrze że zasmakowało i oby już tak zostało :tak:
Agniesiak85 ja tez dalej karmie piersią. Czasami heerbatke podaje ale już nie chce za bardzo :)
dronka ale masz szczęście!!!:tak: dobrze że sa tacy lekarze! My tez nie mozemy narzekać. Nasza doktorka jest troche starsza. Na początku troche sie bałam bo czasami zdarzaja sie lekarze "starej daty" ale okazało sie ze jest bardzo doświadczona. Zawsze dokłądnie Franka zobaczy, zbada. Jak miał wysypke to sie bałam ze tez od razu powie ze skaza ale kazała mi obserwować co jem no i wyszło ze to cytryna :dry: mamie sie zachciało :sorry2:
Nic mi sie nie chce. Ahh poczytam inne wątki :)

heronek powodzenia jutro!
dronka trafiłaś na super pediatrę, teraz tylko oby się wyjaśniło co dolega Twojej córci.
A nasza mała już śpi. Dzisiaj był jakiś rekord w spaniu, bo przy jednej sesji prawie 2 godziny:confused: a do tej pory 30 min. to max, zobaczymy czy tak dalej się utrzyma. Nasze spacery obecnie wygladają- kwałek w nosidełku, potem wózeczek i ewentualnie sen, i tak aż nie wrócimy do domu. Dzisiaj to dopiero wygladałam- Lila w nosidełku, wózek przede mną i Polka u boku, no ale czegóż nie robi się, zeby malenstwo nie darło się w niebogłosy.
Poczytam teraz co u Was.

e_kord jakie masz nosidełko? My niedługo jedziemy nad morze i tak myślałam żeby małemu jakieś zakupić, nie będę go nosić w nim cały dzień ale na niektóre spacery przydałoby się.

Hejo :-)
Ionka paszport ma nam przyjsc do 13 lipca. Na ostatnia chwile, oby zdarzyli, bo jak nie, to osobiscie tam pojade i ich udusze :wściekła/y: 4 dni przed wyjazdem...

Wloski zrobione, Maly usypia, mam nadzieje, ze dzis z zebulcem bylo najgorzej i jutro juz bedzie luzik. Oby.

Madzia a poslodzilas mu to mleko? Na opakowaniu jest 210ml powyzej 4 miesiaca, wiec wcale duzo nie je ;-)

a moj od dzisiaj zaczął pić nowe mleczko nan active i wydaje mi sie ze lepiej ono mu smakuje niz mleko hippa, na noc wypil go 150 ml
bidulek meczy sie przez ząbki i taki marudny jest przez to

Tabasia no to masz emocjonujące dni przed sobą! nie zazdroszczę.
sprawdziłam tą stronkę i kilku lekarzy ma niezłe opinie, trzeba będzie wybrać jakiegoś :tak:

moja ma 4,5 miesiąca a więcej jak 180ml na raz nie zje :sorry2:
dziś położyłam ja do łóżeczka, a ona na mnie patrzy, uśmiecha się przez smoczek i mówi "gliiii" ja do niej "pośpiewać?" a ona rozpromieniona, oczka zamyka i słucha ;-) jak miło, że istnieje ktoś, komu podoba sie moje śpiewanie ;-)

Hej napisałam do adminki o naszym wątku z Galerią, zadałam pytanie czy wątek będzie mógł być tylko dostępny dla nas (osób, które wysłałabym nicki), dostałam odpowiedź abyśmy założyły Grupę zamkniętą.

Hejo :-)
Ionka paszport ma nam przyjsc do 13 lipca. Na ostatnia chwile, oby zdarzyli, bo jak nie, to osobiscie tam pojade i ich udusze :wściekła/y: 4 dni przed wyjazdem...

Wloski zrobione, Maly usypia, mam nadzieje, ze dzis z zebulcem bylo najgorzej i jutro juz bedzie luzik. Oby.

Madzia a poslodzilas mu to mleko? Na opakowaniu jest 210ml powyzej 4 miesiaca, wiec wcale duzo nie je ;-)

Tak posłodziłam,je duzo bo prawie 5 razy po 220 takze jak na niego to duzo:-)

reklama
Cześć!
Ja dziś w Wawce i po zakupach. Mała grzeczniutka i dała mi nawet troszkę pochodzić po sklepach = połowe czasu w nosidełku połowe na rączkach ( moich i mojego braciaka ):tak:

hello :-)

dostalam paczke Hippa i odebralam juz druga za 1 gr. Dostalismy 2 sloiczki, jeden soczek, probke kremu i 2 lyzeczki. No i oczywiscie mnostwo ulotek. :-)

No i wyslalam wniosek o fakultatywny. Jutro dowiem sie ile zostalo mi urlopu do wykorzystania z poprzedniego roku i z tego.
Ja też dostałam paczuszkę parę dni temu a dziś w Rossmanie odebrałam drugą i kupiłam ze zniżką soczek, 2 herbatki, i 3 słoiczki - będzie na później !
Ja już dziś zaczęlam dodatkowy urlop macierzyński apotem hop na wypoczynkowy , potem jeszcze tydzień z nadrobionych godzin a potem..... sama nie wiem, czas leci zbyt szybko !

Hej napisałam do adminki o naszym wątku z Galerią, zadałam pytanie czy wątek będzie mógł być tylko dostępny dla nas (osób, które wysłałabym nicki), dostałam odpowiedź abyśmy założyły Grupę zamkniętą.
No to jeśli to jedyny sposób to działajmy:tak:!

Do góry