Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak trzymamy kciuki:-) szybko zdaj relacje :-)
jak ja juz chcialabym zaczac kupowac dla dzidzi cos.. ale chyba zaczne jak poznam płeć :-)
Agniesia czekam na relację!
No to tej relacji nie będzie zbyt wiele;-) Lekarz pobrał mi cytologię, zbadał normalnie na samolocie i powiedział, że z dzidzią wszystko oki. Dostałam skierowanie na usg bo na dole to ma kiepski sprzęt. Ale usg termin dopiero na 5 października..:-(Ale pocieszam się faktem, że może już płec będe znac:-) Dostałam skierowanie na powtórzenie badanek i to wszytsko A o genetycznym to powiedział, że jak nie ma ryzyka to nie musze robic jak nie chcę. Zresztą jak widzi na tym super usg, że wszystko oki to oki, tam tez może zmierzyc wszystko, także jestem szczęśliwa i wierzę, że jest oki
Zresztą nie chcę dac się zwariowac, przecież ciąża to nie choroba;-)
Zresztą nie chcę dac się zwariowac, przecież ciąża to nie choroba;-)
Hejka,
Ja leżę i zdycham od niedzieli....straszne przeziębienie mnie dopadlo...prawie wogole z łóżka nie wstaję..Bylam wczoraj u lekarza to powiedzial ze nic na razie nie moze mi dac opróc wapna, wit C i rutinoscorbinu...i mam lezec. Czuję się paskudnie..
W piatek tez ide na usg genetyczne.
Trzymam kciuki aby wszystkie z nas po tym usg wrocily szzesliwe no i moze z informacją o płci
Kochaniutka współczuję Ci ogromnie, wiem co przeżywasz. Ja na początku ciąży non stop chorowałam Teraz jakoś wszystko oki. Musisz jakoś to przetrzymac. Trzymaj się i nawadniaj organizm