reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ojej a za mna chodzi wszystko co w reklamach..teraz camembert ale nie mozna w ciazy sera plesniowego jesc...no i losos wedzony tez o nim marze a tez nie bardzo wedzone rybki;/ ale najbardziej to ogorki kiszone, ktorych nie mam mozliwosci zjesc bo jestem w Norwegii a tu nie maja takich pysznosci ahhh :( I nawet prosilam brata mojego M. zeby mi przywiozl w wiaderku 5kg takie kupne, akurat dzis wyjezdza to na jutro wieczor by dowozl, a oni szukali w sklepach u mnie w miescie i wyobrazacie sobie ze nie bylo? Ja oczywiscie uwierzyc w to nie moge bo tak bardzo chce je jesc :p

to w h&m sa ciuszki ciazowe? Ojejku to ja smigam, nie wiedzialam, ale fajnie ;D

reklama
Cześć :-)

mag - ja miewam często ochotę na pivko. Nawet zdarza mi się czasem skusić, ale tylko na to małe bezalkoholowe. Ono zawiera do 0,5% alkoholu, więc pite od czasu do czasu nie powinno zaszkodzić :tak:
Ja uwielbiam piwo, ale to bezalkoholowe jest ohydne... Smakuje jak szampon :-D. Więc nie piję wcale :-p

Ja mam to szczescie ze w niemczech H&M super szmatki maja :) dla mam i dzieci :)tylko worek siana miec :)
Właśnie, worek siana :tak:. Dżinsy dla dziecka 70 zł kosztują :szok: A tu co sezon trzeba komplet odzieży kupić dla takiego malucha przecież.

ojej a za mna chodzi wszystko co w reklamach..teraz camembert ale nie mozna w ciazy sera plesniowego jesc...
Camembert można, pod warunkiem że jest z pasteryzowanego mleka. Te polskie np są z pasteryzowanego :tak:

Są kolory i wzory uniwersalne a z płcią to nigdy tak do końca nie wiadomo ;-)

Witajcie po przerwie :-)

Ja jutro do gina idę, i usg genetyczne mi zrobi...

Agniesia czekam na relację!

Hejka,
Ja leżę i zdycham od niedzieli....straszne przeziębienie mnie dopadlo...prawie wogole z łóżka nie wstaję..Bylam wczoraj u lekarza to powiedzial ze nic na razie nie moze mi dac opróc wapna, wit C i rutinoscorbinu...i mam lezec. Czuję się paskudnie..

W piatek tez ide na usg genetyczne.

Trzymam kciuki aby wszystkie z nas po tym usg wrocily szzesliwe no i moze z informacją o płci:laugh2:

p.s. czy którać z was ma tak jak ja straszliwa ochotę na zimne piwo, czy jako jedyna wychodzę na jakąś żulizę:-D

A przed ciążą byłam strasznym piwoszem i uwielbiałam piwo, ateraz nie mogę jego zapachu znieść. Na początku ciąży jakoś mi nie przeszkadało ale teraz...

Ja podobnie jak gaba. Zanim zaszłam w ciąże to z męzem przynajmniej kilka razy w tygodniu piwo piłam. Mówiłam mu, że gdy będę w ciąży to zabronię mu pić by mi smaka nie robił. Na początku ciąży kupiłam sobie zgrzewkę bezalkoholowego, wypiłam dwa i teraz patrzać na nie nie mogę. Także niech piwo sobie kupuje, tylko niech pije z dala, zapachu też nie mogę znieść.

Do ubrań jeszcze się mieszczę, takze narazie nie panikuję. Myślałam o allegro, ale też się boję, że mogą nie pasować. W sklepach to jest drożyzna:baffled:

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie, które w najbliższym czasie mają wizyty. Nie stresujcie się, wszystko będzie dobrze. Zobaczycie jakie wasze maleństwa są już aktywne. Ja napatrzeć się nie mogłam:-D

reklama
sylviontko super ze wszystko ok :-)

igi wracaj szybko do zdrowia :tak:

agniesiak trzymamy kciuki ;-)

a ja juz sie doczekac nie moge kiedy wyplata wplynie bo jade do wro n basen i kupie wanienke i moze ciuszek jakis i w ogole :):-)

Do góry