reklama
blueberry, a nie gorąco Ci w tej chuście? Ze mnie zawsze się leje, nie wiem, co będzie w lecie - chyba nie będę nosićHeronek, poznaliście się w UK? Rozmawiacie po angielsku? Zawsze podziwiam mieszane małżeństwa, bo trzeba mieć sporo elastyczności, żeby się odnaleźć w takim związku
Ja dzisiaj byłam z dziećmi i z koleżanką i jej córką w parku. Jechaliśmy autobusem w jedną stronę :-). Karol się bawił z rówieśniczką, a Adaś smacznie spał w chuście... 4 godziny .
Bo wybrałaś jedną z grubszych chust Choć od dziecka zawsze ciepełko idzie heheblueberry, a nie gorąco Ci w tej chuście? Ze mnie zawsze się leje, nie wiem, co będzie w lecie - chyba nie będę nosić
Ja jak jest ciepło nosze w cienkiej zeby sie nie usmazyć. Może pomyśl o zmianie na coś lżejszego?
Kurcze, nie zdawałam sobie sprawy (albo nie doczytałam), że to gruba chusta. Na razie raczej nie stać mnie na drugą za prawie 200 zł A które są lżejsze?Bo wybrałaś jedną z grubszych chust Choć od dziecka zawsze ciepełko idzie hehe
Ja jak jest ciepło nosze w cienkiej zeby sie nie usmazyć. Może pomyśl o zmianie na coś lżejszego?
na lato dobre są ellaroo, niektóre, cieńsze indio didymosa, wszystko z jedwabiem, babylonia, Hoppediz cienki, ellevill zara, vatanai... to z opinii dziewczyn które długo noszą.
Ja jak jest ciepło najchetniej w ellaroo Hankoka wkładam
Ja jak jest ciepło najchetniej w ellaroo Hankoka wkładam
Ostatnia edycja:
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja teraz wiążę 2X, jest bardziej przewiewne od kieszonki . Chusta przylega do ciała właściwie tylko na plecach.blueberry, a nie gorąco Ci w tej chuście? Ze mnie zawsze się leje, nie wiem, co będzie w lecie - chyba nie będę nosić
A te cieńsze chusty są sporo droższe niestety.
Dziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go
SZOK a myślalam ze około 5maca wyjdzie
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Gratulacje!!!!! Córcia miała jakieś objawy wcześniej?? Śliniła się np? Moja strasznie się ślini, musi mieć śliniaczek inaczej przebierałabym ją 3 razyDziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go
Dziś po raz pierwszy usłyszałam chichotanie się Natalki nie uśmieszek tylko śmiała się gdy ją gilgotałam po brzuszku Super jest usłyszeć taki śmieszek
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Może raczej dwójka? Bo trójki zazwyczaj wychodzą dopiero po czwórkach.Dziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go