reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wow, 11 tygodni!! szok, jak długo!
moja też robiła mostek, ale teraz zmieniła zdanie i odpycha sie nogami i tak na pleckach sunie w górę ;)

reklama
Heronek, poznaliście się w UK? Rozmawiacie po angielsku? Zawsze podziwiam mieszane małżeństwa, bo trzeba mieć sporo elastyczności, żeby się odnaleźć w takim związku :tak:

Ja dzisiaj byłam z dziećmi i z koleżanką i jej córką w parku. Jechaliśmy autobusem w jedną stronę :-). Karol się bawił z rówieśniczką, a Adaś smacznie spał w chuście... 4 godziny :szok:.
blueberry, a nie gorąco Ci w tej chuście? Ze mnie zawsze się leje, nie wiem, co będzie w lecie - chyba nie będę nosić:dry:

blueberry, a nie gorąco Ci w tej chuście? Ze mnie zawsze się leje, nie wiem, co będzie w lecie - chyba nie będę nosić:dry:
Bo wybrałaś jedną z grubszych chust :sorry: Choć od dziecka zawsze ciepełko idzie hehe
Ja jak jest ciepło nosze w cienkiej zeby sie nie usmazyć. Może pomyśl o zmianie na coś lżejszego?

Bo wybrałaś jedną z grubszych chust :sorry: Choć od dziecka zawsze ciepełko idzie hehe
Ja jak jest ciepło nosze w cienkiej zeby sie nie usmazyć. Może pomyśl o zmianie na coś lżejszego?
Kurcze, nie zdawałam sobie sprawy (albo nie doczytałam), że to gruba chusta. Na razie raczej nie stać mnie na drugą za prawie 200 zł:no: A które są lżejsze?

na lato dobre są ellaroo, niektóre, cieńsze indio didymosa, wszystko z jedwabiem, babylonia, Hoppediz cienki, ellevill zara, vatanai... to z opinii dziewczyn które długo noszą.
Ja jak jest ciepło najchetniej w ellaroo Hankoka wkładam :tak:

Ostatnia edycja:
Ja teraz wiążę 2X, jest bardziej przewiewne od kieszonki :tak:. Chusta przylega do ciała właściwie tylko na plecach.

A te cieńsze chusty są sporo droższe niestety.

Dziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka:) dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go:D
SZOK a myślalam ze około 5maca wyjdzie

Dziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka:) dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go:D
Gratulacje!!!!! Córcia miała jakieś objawy wcześniej?? Śliniła się np? Moja strasznie się ślini, musi mieć śliniaczek inaczej przebierałabym ją 3 razy :)

Dziś po raz pierwszy usłyszałam chichotanie się Natalki :) nie uśmieszek tylko śmiała się gdy ją gilgotałam po brzuszku :) Super jest usłyszeć taki śmieszek :)

reklama
Może raczej dwójka? Bo trójki zazwyczaj wychodzą dopiero po czwórkach.

Do góry