reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia i Blueberry synek jak na razie wyglada na mieszanca, chociaz jak dla mnie bardziej ojca przypomina, niz mnie(lepiej, bo przynajmniej jako tako przystojny bedzie!:tak:), a poznalismy sie z M w UK i rozmawiamy po ang, chociaz juz mozemy sie zrozumiec w swoich jezykach...
Co do polskiego paszportu, z tego co wiem, to lepiej dziewczyny jak tylko bedziecie mialy szanse, wyrabiajcie w Polsce, bo zagranica to moze potrwac ze wszystkim(tlumaczenia, zarejestrowanie aktu urodzenia w Polsce, no i sama przesylka).A Redan dzisiaj w koncu dostal pazsport - juz mozemy podrozowac!!!Myslalam, ze nigdy nie dojdzie, bo kurier nie mogl znalezc mojego bloku-jakbym gdzies na zadupiu mieszkala-przez tydzien!!!:szok:Takich to inteligentow tu zatrudniaja, co to nawigacji czytac(a raczej sluchac) nie umieja...

reklama
Mojego chyba dzis cos trafilo, marudzi jak nie wiem co, no i ze spaniem tez lipa,usypianie trwa godzine, a spi po pol godziny. Co za dziennnn:/
jesssu to tak jak Moj, marudzl dzis caly dzien, na rekach, w wozku, w lozku, na macie, wszedzie :no:
ja u nas obstawiam skok.
teraz juz usypia w swoim lozeczku, a ja padam na pysk...
na rozmowie spoko, dostalam 2 oferty, ale chyba sie wstrzymam i poczekam na cos konkretniejszego :sorry2:

Heronek w Irlandii paszport wyrabiasz w polskiej ambasadzie w Dublinie i trwa to miesiac :tak: Ale musisz sie tam z dzieckiem bujac dwa razy, a panie w okienku kreca nosem o wszystko :dry:

Jak u mojego maluszka po operacji bedzie dobrze to chcemy wybrac sie do mojego M do Norwegi,ale najpierw musze wyrobic mu paszport i popytac sie lekarza kardiologa czy moze leciec,bo to ryzyko ze serduszkiem chorym:tak:

Dziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka:) dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go:D
SZOK a myślalam ze około 5maca wyjdzie
:szok: wow! gratulejszyn :-)
moj to taki dzis marudny, ze chyba jutro sprawdze co tam w japce slychac :-D:-D

reklama
na polski paszport sie czeka łącznie 5 tygodni: 3 tygodnie na wizytę w konsulacie, a potem jeszzce 2 na sam dokument. jutro sie okaze, bo jedziemy...

moje dziecko zjadło o 18!! i poszło spać. pewnie zaraz się obudzi...

Do góry