madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dziękujemy za trzymanie kciuków,mam nadzieje,że wkoncu będzie dobrze,ale jeszcze daleka droga przed nami,boje sie tej operacji,płakać mi sie chce jak pomysle o niej:-sad:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale lipa! a jak to w koncu jest z tymi dwoma paszportami? mozna?Tabasia mnie z tym paszportem szlag trafia!!! od 13 maja jest zarejestrowany i nic się nie zmienia :/ a jak dzwonisz, to linia zajęta nonstop i nagrany miły głos, że sa barrrrrdzo zajęci. jasne.
także w piątek ciągniemy się do dublina, bo juz za miesiąc lecimy do Pl.
Do Wici A Wy?Tabasia My też ostatni tydzień, a gdzie dokładnie się wybieracie jeśli można wiedziec;-)
A dziękuję :-). Ja też marzyłam o córeczce, ale cóż... los mnie obdarzył dwoma facetami ;-)Blueberry Twoj Karol to będzie pogromca kobiecych serc-śliczny chlopczyk!! Jak patrze na niego to chcialabym synka...chociaz zawsze marzylam o córci
Do trzech razy sztuka podobno ;-)A dziękuję :-). Ja też marzyłam o córeczce, ale cóż... los mnie obdarzył dwoma facetami ;-)
Powiedz to mojemu mężowi ;-). On nawet słyszeć nie chce o trzecim dzieckuDo trzech razy sztuka podobno ;-)
Bo to takie zadoopie kolo Darlowa
Ale wlasnie przyda nam sie zaszycie w takiej dziurze i zrelaksowanie.