reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wasze dzieciaczki leżą na brzuszu to też się wtedy strasznie ślinią???
kurcze ja się martwię mój w ogóle głowy nie umie podnieść na brzuszku:((( a kłade go tak raz na tydz. i nie dłużej niz minute bo się drze okropnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Natalka również się ślini, co do trzymania główki to udaje jej się coraz lepiej, potrafi z 2 minutki potrzymać główkę :) Nie lubi za bardzo leżeć na brzuszku, ale kładę ją codziennie chociaż na chwilkę i myślę, że takie codzienne systematyczne układanie na brzuszku jej pomogło, wcześniej też nie chciała głowy podnosić.

a ja wasze dzieciaczki leżą na brzuszu to też się wtedy strasznie ślinią???
kurcze ja się martwię mój w ogóle głowy nie umie podnieść na brzuszku:((( a kłade go tak raz na tydz. i nie dłużej niz minute bo się drze ..
ccaroline ma rację. Moja Basia też nie przepada za leżeniem na brzuszku ale klade ja tak kilka razy dziennie chociaż na chwilkę i coraz lepiej to znosi a głowę unosi coraz wyżej:-)

ja równiez sie ciesze, ze mi pomagaja. To dobrze jak przewiną czy przebiorą fajnie, ze sie interesują a im to przyjemność sprawia :))
Dzisiaj sie stracha najadłam !
Dawałam małemu kapsułke vitaminy K i machnął ręką i ją połknął myślałam, że zawału dostane :((((((((((( Na szczescie sie nie zakrztusil a kapsulka z zelatyny jest..eh teraz tylko na lyzeczce bede podawac

reklama
ja równiez sie ciesze, ze mi pomagaja. To dobrze jak przewiną czy przebiorą fajnie, ze sie interesują a im to przyjemność sprawia :))
Dzisiaj sie stracha najadłam !
Dawałam małemu kapsułke vitaminy K i machnął ręką i ją połknął myślałam, że zawału dostane :((((((((((( Na szczescie sie nie zakrztusil a kapsulka z zelatyny jest..eh teraz tylko na lyzeczce bede podawac
O mamo ja to chyba bym zawału dostała!! Marcia a czy ty nie dokarmiasz butelką?? jeśli tak to nie trzeba podawać wtedy wit k.

Do góry