Myszencja82
Fanka BB :)
Madziu! My też trzymamy kciuki. U takich maluszków tyle się dzieje, że nawet małe cuda są możliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu bardzo wspolczuje Tobie i Twojemu Synkowi... Wiele razy zadawalam sobie podobne pytania, dlaczego te co pija i cpaja rodza zdrowe dzieci??? Powiedzmy, ze zdrowe, bo i tak na pewno w jakis sposob tryb zycia matek odbija sie na tych maluchach... Echhh... Smutne ile musicie wycierpiec :-( Duzo sil zycze!!!
Kuba też od paru dni ma problemy z brzuszkiem i robieniem kupy, bo wróciliśmy do Bebilonu Pepti z powodu wysypki... Już sama nie wiem, czy to skaza, ale nie daję mu nic oprócz Bebilonu i mały 2 dni nie robił kupy. Wolę się wybrać do alergologa, żeby dostać fachową poradę, a termin dopiero na wrzesień Musimy się wybrać prywatnie...
Witam sie.Ja jestem załamana,bylismy na kontroli serduszka u kardiologa i niestety szmery są,ubytki tez,za miesiąc kontrola jak jeszcze bedą to za 2 lub 3 miesiące operacja zdejmą banding i bedą innym sposobem zalepiac dziurki:-(
Dzięki za radę, ale nie chcę mu tak ciągle zmieniać mleka. Zobaczymy, co powie lekarz, chociaż czytałam już w necie, że po zmianie z Bebilonu na Nutramigen polepszyła się sytuacja kupkowa.Fiołkowa moze spróbuj Nutramigenu.
Mój Franek nie ma wprawdzie skazy, ale lekarz pozwolił mi mu dawać to mleko ze względu na kolki i gazy.
Po nim robi kupki 2 razy dziennie.
No i kolki sie skończyły.