reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
U mnie nie ma tej ciemnej kreski jeszcze ;-)

Dziewczyny, czy Was tez mecza juz bole kregoslupa ledzwiowo - krzyzowe? Mnie od ponad tygodnia, nie moglam dzis w nocy sie nawet przewrocic z boku na bok...Czasem ie moge siadac np. na kibelek i moj M. musi mi pomagac, ze wstawaniem to samo...;/

kreska sie pojawi na bank u niamal kazdej z nas :tak::tak: Na szczescie potem znika :-D

A ja dzis pierwszy dzien w pracy... :szok: Dalam rade, ale jak sobei pomysle ze do polowy lutego bede tyrac, to mi sie troche odechciewa... :eek:

hej dziewczyny

u mnie żadnej kreski jeszcze nie ma, ale krzyż to mnie czasami dość solidnie łupie:tak:

byłam dziś na genetycznym i mój M pierwszy raz widział Fasola, a że maleństwo machała rączkami i nóżami non stop, M cieszył się do monitora jak głupi do sera (bezcenny widok:-D:-D:-D:-D)

Witam Was dziewczynki ja byłam dzisiaj na usg, z dzidzią wszystko oki ma już 4,91 cm a z nóżkami ok 8 cm ale to liczą bez nóżek :-) co przypada na 11w5d.
Dzidzia dzisiaj ssała kciuka jednej rączki a drugą machała super uczucie :tak:, kość nosowa prawidłowa, przyzierność karkowa 2,36 cm - podobno dobrze bo do 3 cm powinna być. Gin zrobiła mi na pamiątke zdjęcie 4D ale w sumie to tak nie wiele na nim gdzieś widać ;-) No i co najważniejsze krwiaczek się wchłonoł uffff :tak: mówie Wam co za ulga.

A widac Wam juz brzuszki?
Ja to kurcze mam juz mocno widoczny. Wydaje mi sie ze za pierwszym razem o wiele pozniej mi urosl (a moze tlyko mi sie tak wydaje ;-))

reklama
Do góry