Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak - mialas juz USG genetyczne, a jesli nie to na kiedy masz? Bo mi jakos dziwnie moj lekarz kazal przyjsc dopiero za 2 tygodnie, a czasowo jestesmy b. podobnie
Kochana ja idę 8 września na wizytę to się wszystkiego dowiem 25 sierpnia miałam miec wizytę ale lekarza ciągle wołano na oddział do porodów i pielęgniarka radziła się przepisac na inny termin, dlatego mam teraz na 8 września.. 12 sierpnia miałam robione usg na super sprzęcie i lekarz mówił, że wszystko oki, serduszko sprawdzał itp.
Na razie o swoim genetycznym nic nie wiem. Ale się nie martwię bo może lekarz je zrobił tego 12 sierpnia właśnie, nie wiem
Na razie o swoim genetycznym nic nie wiem. Ale się nie martwię bo może lekarz je zrobił tego 12 sierpnia właśnie, nie wiem
Witam serdecznie. dzisaij trafiłam na to forum i tak naprawdę to nie wiem gdzie się przywitać więc piszę tu Jestem Marta i mam 30 lat. to moja druga ciąża, w domu jest z nami 4-letnia Olka, dzielny przedszkolak obecna ciąża jest bardzo oczekiwana i dała nam wiele radości. dopiero teraz zdecydowałam się poznać i dołączyć do innych marcóweczek bo pierwsze miesiące nie były łatwe.szpital i dom i leżenie plackiem.teraz nareszcie jest dobrze i mam nadzieję ze tak juz pozostanie.pozdrawaim serdecznie szanowne "ciężarówki"