Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dziewczyny ile wasz maludy przybraly na wadzie w 1 miesiacu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nasz maly ok 1 kg na miesiac przybiera, madzia a moze kup sobie monitor oddechu bedziesz spokojniejsza .
sorry ze sie nie udzielam ostatnio ale jestem u rodzicow i mam nieco ograniczony dostep do kompa...
madzia84 - ja mialam wypalana nadzerke (ale to jzu wieki temu) - nie bolalo specjalnei - zaraz po zabiegu poszlam do knajpy bo sie umowilam ze znajomymi wiec widzisz ze normalnei mozna funkcjonowac
Po pierwzej ciazy mialam nadzerke leczona w inny sposob - takim specjalnym lekarstwem (jak kwas) jakby smarowana no i zniknela. Teraz nie wiem czy cos mam bo jeszcze u lekarza nie bylam.
Co do przpeukliny pepkowej to moj starszy synek ma niestety... niewielka i lekarz mowil zen ie trzeba operowac ale bedzie musialam cale zycie uwazac zeby nie dzwigac zbyt ciezkich rzeczy... a wiaodm oze facet to raczej czasem dzwiga, wiec pewnie jednak trzeba bedzie operowac...
milego popoludnia!!!!! :-)