reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Gosia co tak szalejesz?Mojej paczka pampersiaków na 2 tygodnie starcza.Tyle,że kupe robi 1-2razy dziennie a osikaną pieluchę zmieniam tylko co 3godziny.Dużo sika ale odparzeń brakJa na chusteczki nawilżane znalazłam sposób.W domu staram się myć małą wodą z mydłem.Ma swoją miseczkę i ściereczkę do mycia pupy.Czasami wydawało mi się,że lepiej dla skóry nie korzystać tylko z chusteczek.
nie tutaj beza te czopki kminkowe są na receptę?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no chyba tak tez zrobie bo pileuchy scierki i na koniec zbankrutuje. Mój mały uwielbia wózek jezdze z nim po domu przyzwyczajam do spacerków. Potrafi spac 3 godziny ) mi odkad mały się urodził paka pampersów jeszcze nie zeszła aczkolwiek teraz chyba ruszy bo mały wali z 6 kup dziennie
Wam tez w spzitalu nie kazali smarowac pupy sudocremem? boje sie,ze nie smarujac niczym moze mu sie pupka odparzyc. Wczoraj zastosowałam chociaż puder..przezory ubepzieczony
Wam tez w spzitalu nie kazali smarowac pupy sudocremem? boje sie,ze nie smarujac niczym moze mu sie pupka odparzyc. Wczoraj zastosowałam chociaż puder..przezory ubepzieczony
Ostatnia edycja:
Marcysia od dawna placze z lezkami i jakie duze one az po policzkach leca i takie to smutne i az sie sercekraja jak tak placze .
Ale jeszcze sie nie usmiecha tak prawdziwie no coz poczekamy
A kapac sie idziemy chyba najpozniej bo az o 22 i nieraz nawet o 23 bo wieczorem je i spi i nie chce jej specjalnie wybudzac a tak po takiej nocnej kapieli tez potem dobrze spi
Dostaje cyca o 23-24 zalezy jakwczesniej jadla i ile potem lulu i spi do 4 wstanie na cyca i dalej spi do 8 cyc i butla 90ml i spi do 12 -13 i tak w kolo
Ale jeszcze sie nie usmiecha tak prawdziwie no coz poczekamy
A kapac sie idziemy chyba najpozniej bo az o 22 i nieraz nawet o 23 bo wieczorem je i spi i nie chce jej specjalnie wybudzac a tak po takiej nocnej kapieli tez potem dobrze spi
Dostaje cyca o 23-24 zalezy jakwczesniej jadla i ile potem lulu i spi do 4 wstanie na cyca i dalej spi do 8 cyc i butla 90ml i spi do 12 -13 i tak w kolo
Gosia co tak szalejesz?Mojej paczka pampersiaków na 2 tygodnie starcza.Tyle,że kupe robi 1-2razy dziennie a osikaną pieluchę zmieniam tylko co 3godziny.Dużo sika ale odparzeń brakJa na chusteczki nawilżane znalazłam sposób.W domu staram się myć małą wodą z mydłem.Ma swoją miseczkę i ściereczkę do mycia pupy.Czasami wydawało mi się,że lepiej dla skóry nie korzystać tylko z chusteczek.
Dokladnie robie tak samo kupilam mala miseczke zeby nie latac z gory na dol i zawsze bedac w domu i jak zrobi kupe to woda myje ,mam myjki specjalne dla niej lub takie sciereczki papierowe za 30 sztuk place 80 centa
Pampersy ida jak woda z kranu ale ja jeszcze do teraz uzywam te najmniejsze bo 2 jeszcze za duza i jak jej kiedys zalozylam to miala kupe po szyje
na pampersymam jeszcze bony na ponad 50 euro takze mozna szalec potem bedziemy oszczedzac ostatnio poszlam na zakupy i zawsze przy zakupie 2 paczek malych pampersow jedna paczka kosztuje 4,85 realizuje bon na 4 euro czyli prawie druga paczka gratis do tego mialam jeszcze taki inny talon z Müllera ze jak kupisz u nich 10 paczek obojetnie jakich pampersow to 11 paczka gratis tez obojetnie jaka tak wiec kupilam 3 male new baby po 27 sztuk +jedna duza rozmiar 2 57 sztuk i za friko wybralam tez ta duza 2 57sztuk normalnie za wszystko musialabym 35 euro wydac a zaplacilam 14,89 )
Jestem wszedzie zameldowana gdzie tylko mozna i co jakis czas przychodza kupony
teraz mam na chusteczki pampersa do konca maja i trzeba tez wykorzystac
Jestem wszedzie zameldowana gdzie tylko mozna i co jakis czas przychodza kupony
teraz mam na chusteczki pampersa do konca maja i trzeba tez wykorzystac
Y
yra245
Gość
u nas też pampersy na dosyć długo starczają, a husteczki ostatnio kupiłam pampers sesitive za 6 paczek 25 zł więc naprawdę się opłacało.
marcia pamiętam na początku też mi szły husteczki jak woda a potem jakoś potrafiłam inaczej je rozporządzać
eh macie dobrze, że maluszki wam śpią po kąpieli, u nas to niemożliwe, mały nie lubi spać i tak jak kapiemy o 19 potem do następnego karmienia malego zabawiamy czyli do ok 22-23
marcia pamiętam na początku też mi szły husteczki jak woda a potem jakoś potrafiłam inaczej je rozporządzać
eh macie dobrze, że maluszki wam śpią po kąpieli, u nas to niemożliwe, mały nie lubi spać i tak jak kapiemy o 19 potem do następnego karmienia malego zabawiamy czyli do ok 22-23
Młoda mamuśka:)
Kamikaa-to może u was pampersy 2 są większe?Moja mała waży ponad 4,5kilo i one są już tylko"na styk".Koleżanka również stwierdziła,że one jakieś małe są.
Dziewczyny jestem w szoku!Właśnie puściłam małej piosenki Kukulskiej dla dzieci i po 15sekundach zamknęła oczy i dała się położyć od razu na wersalke...nie musiałam lulać jej na rękach...wow...
Dziewczyny jestem w szoku!Właśnie puściłam małej piosenki Kukulskiej dla dzieci i po 15sekundach zamknęła oczy i dała się położyć od razu na wersalke...nie musiałam lulać jej na rękach...wow...
Ostatnia edycja:
reklama
moniSkaBe
dziewczyny a ja sie zastanawiam czy moj syn sie najada.
nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze dziecko prawie 2 miesieczne powinno spac dluzej niz godzine czy poltorej. No.. gora spi dwie ale to na spacerze.
zaraz zrobie eksperyment i dostanie 150 ml mleka bebiko 1. Zobaczymy ile wypije i jak bedzie po tym spal..
nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze dziecko prawie 2 miesieczne powinno spac dluzej niz godzine czy poltorej. No.. gora spi dwie ale to na spacerze.
zaraz zrobie eksperyment i dostanie 150 ml mleka bebiko 1. Zobaczymy ile wypije i jak bedzie po tym spal..