madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Własnie sie zastanawiałam czemu slad po szczepieniu została taka kulka i jest w srodku ropa czy to jest dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Własnie sie zastanawiałam czemu slad po szczepieniu została taka kulka i jest w srodku ropa czy to jest dobrze?
Kasia Elidel ponoc po 2 roku zycia... Ja tez sadze, ze to alergia pokarmowa... Echhh za niedlugo osiwieje jak tak dalej pojdzie :-(Tabasia współczuję:-( Myślę że to alergia pokarmowa. Jeśli chodzi o maści sterydowe to na pewno trzeba je pod kontrolą lekarza stosować. Są też takie co działają jak sterydowe ale ich nie zawierają- u nas to Elidel i protopic czy jakoś tak. Moja siostra stosuje je u dzieciaków z AZS.
ojj, Tabasia, wspólczuję zastanów się nad ta maścią na sterydach, bo może faktycznie niezbędna? czytałam, że mozna taka maść stosować do 5 dni raz dziennie.
Tabasia, a czemu tak się boisz sterydów?
A co piszą??? Bo ja jakoś nie mogłam nic w necie znaleźć. My idziemy jutro do lixmedu prywatnie do dr latalskiego (czytałam w necie ze jest dobry)
Już znalazłam w necie co o nim piszą... Czyli dobrze, że zapisałam Aleksandra do luxmedu może wcale niepotrzebnie kupiliśmy małemu te majtki ortopedyczne i go w nie wsadzaliśmy. Ale mogę się założyć, że to jest też dla nich interes z tymi majtkami i m. in. dlatego ten arab wszystkim jak leci je przepisuje. Wkońcu kosztują 46zł
A co piszą??? Bo ja jakoś nie mogłam nic w necie znaleźć. My idziemy jutro do lixmedu prywatnie do dr latalskiego (czytałam w necie ze jest dobry)
Już znalazłam w necie co o nim piszą... Czyli dobrze, że zapisałam Aleksandra do luxmedu może wcale niepotrzebnie kupiliśmy małemu te majtki ortopedyczne i go w nie wsadzaliśmy. Ale mogę się założyć, że to jest też dla nich interes z tymi majtkami i m. in. dlatego ten arab wszystkim jak leci je przepisuje. Wkońcu kosztują 46zł
Jak zdążyłaś znaleźć to już nie piszę;-);-);-)spodziewałam się, że mała będzie miała wadę, bo to dziedziczne i częste u dziewczynek, ale wolałam pójść do lekarza, który nie przepisze tylko pro forma majtek;-)no właśnie, jeszcze koszt samych majtek dochodzimy za to w czwartek umówieni jesteśmy z okulistą...zastanawiam się jeszcze nad szybszą wizytą u pediatry, bo mała ma katar i zaczyna pokasływać :----(