Witam sie poniedziałkowo !!
Caroline pewnie Cie szlag trafia jak wqszyscy sie dziwią, ze Ty jeszcze w dwupaku, wiec nie bede nic pisac....
zycze Ci tylko z całego serca zeby Natalka wreszcie znalazła sie po drugiej stronie brzuszka !!
Gosia trzymam kciuki, zeby ten uparciuch Miki wreszcie sie wykluł!!!
Młoda mamuska trzymam kciukasy za udane CC i za zdrowiutka kruszynke !!
Tabasia, Kamika fajnie ze dajecie sobie rade z maluszkami, napaWA mnie to optymizmem bo nie ukrywam ze trocjhe sie boje
Kamika przepiekna corunia!!!!
Madzia stradsznie Wam wspołczuje, ale wierze ze najgorsze juz za Wami, teraz musi byc juz tylkjo lepiej, Bartus napewno wyzdrowieje, i wszystko sie poukłada !!
bulina witaj wsrod marcóweczek!
Co do opuchlizny, to u mnie od paru dni jest jakas masakra!!! Jak patrze na swoje nogi to nie mogw uwierzyc ze to moje !!! twarz tez wygl;ada jak po walce bokserskiej! Znacie jakjies sposoby na tą cholerna opuchklizne?? czy juz raczej mam sie pogodzic ze dopiero po porodzie zejdzie...?
Od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, czuje sie fatalnie, psychika juz mi wysiada, ja juz chce urodzic, czuje sie jak niedołężny wieloryb...!!!
Jedna dobra waidomosc dzis to to ze prawdopodobnie zona brata mojego M jest w ciazy, wlasnie czekam na nia, ma przyjechac , pokazac mi test bo chce porownac go z moimi
ide nadrobic reszte watkóe
miłego dzionka :*
Ciekawe coi tam u
Wavejki ???
Monia bardzo mi przykro z powodu smierci dziadka .....