reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no właśnie dlatego chciałam sie upewnić czy czegoś nie pokręciłam, bo też wydaje mi sie, ze polozna ze szkoly rodzenia mowila, ze jesli tego wyniku nie bedzie to traktuje sie kobiete tak jakby miala tego paciorkowca i podaja antybiotyk

dokładnie tak jak piszesz - z góry jesteś skazana na antybiotyk jeśli nie miałaś badania.

Cześć - sorry że jak po ogień ale:
Ja już po rozpakowaniu i w domu nawet.
W czwartek wieczorem odeszły mi wody i w piątek, 12.03.2010 sn o 1.10 urodziła się Dominika.
Kruszynka maleńka - waga 2980g, 53cm, 10pkt.
Obyło się bez nacinania, bez pęknięć, nawet bez otarć, a więc i bez szycia.
Wczoraj wyszłyśmy do domu i cieszymy się rodzinną atmosferą :-)

Ccaroline jeśli możesz to dopisz nas do listy rozpakowanych. Fotkę doślę przy następnej chwili.

Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i zapakowane też :tak:

Hej dziewczyny u mnie bez zmian, czyli cisza nic sie nie dzieje. Wczoraj z Mężem nawet probowalismy sie troche poprzytulac i to tez nie pomoglo, nawet minimalnych skurczy po tym nie mialam. A dzis siedze caly dzien sama w domu bo maz pojechal do krakowa i wroci dzis ale pewnie bardzo pozno.

Hej Dziewczyny!!!

Ja po wizycie u swojego gina :( i nic 3cm rozwarcia ale skurczy brak ktg mi zrobił.
Mały wczoraj wariował jak nie wiem aż się trochę wystraszyłam że może się owinął pępowiną i się przydusił czy coś ale nie poprostu ADHD mu się załączyło :) Lekarz mówi że ma temperament chłopak :)
W czwartek znowu mam iść na badania zobaczymy... może do czwartku już urodzę...
pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!

Witajcie w śnieżny ale słoneczny dzień:)

3mam kciuki za dzisiejsze cc i wogle połowa m-ca a rozpakowanych 47 na 91!! No wypakowywać się dziewczyny bo opowieści bym poczytała tego co mnie czeka:/

Ja jutro mam wizyte u gina i może coś się ruszyło w co wątpie bo samopoczucie świetne i 0 obiawów zbliżającego się porodu!! Oj nie chce przenosić małej ale z tydzień jeszcze może poczekać a potem to ma NAKAZ wyklucia się bo święta chce w domq spedzić!! haha jutro też 1wsze KTG-nie mogę sie doczekać!!:)

reklama
Cześć - sorry że jak po ogień ale:
Ja już po rozpakowaniu i w domu nawet.
W czwartek wieczorem odeszły mi wody i w piątek, 12.03.2010 sn o 1.10 urodziła się Dominika.
Kruszynka maleńka - waga 2980g, 53cm, 10pkt.
Obyło się bez nacinania, bez pęknięć, nawet bez otarć, a więc i bez szycia.
Wczoraj wyszłyśmy do domu i cieszymy się rodzinną atmosferą :-)

Ccaroline jeśli możesz to dopisz nas do listy rozpakowanych. Fotkę doślę przy następnej chwili.

Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i zapakowane też :tak:

GRATULACJE DLA MAMUSI I TATUSIA!!!! Jak tylko znajdziesz chwilkę zaglądaj i opowiadaj:tak::tak::tak:

Witajcie w śnieżny ale słoneczny dzień:)

3mam kciuki za dzisiejsze cc i wogle połowa m-ca a rozpakowanych 47 na 91!! No wypakowywać się dziewczyny bo opowieści bym poczytała tego co mnie czeka:/

Ja jutro mam wizyte u gina i może coś się ruszyło w co wątpie bo samopoczucie świetne i 0 obiawów zbliżającego się porodu!! Oj nie chce przenosić małej ale z tydzień jeszcze może poczekać a potem to ma NAKAZ wyklucia się bo święta chce w domq spedzić!! haha jutro też 1wsze KTG-nie mogę sie doczekać!!:)

hehehe.....to obie jutro mamy pierwsze ktg....na razie się jeszcze nie stresuje,ale jutro rano pewnie będę....chciałabym, żeby już coś ruszyło i bym nie musiała wracać do domu bez dzidzi:tak:

Do góry