reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

I ja składam najpiękniejsze życzenia naszemu adminowi :-):-):-)

Dużo zdrówka, lekkiego i prędkiego porodu, uśmiechu i spełnienia starych plus produkcji nowych marzeń :-D

Hihihi :-D:-D

Dzięki dziewczyny jeszcze tyle życzeń to ja nie dostałam :tak:

Tabasia wysłała wiadomość :) na odpowiednim wątku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)
Śledzę Was od samego początku od kiedy dowiedziałam się, że również zostanę marcówką. Kiedyś coś tam pisałam,ale ostatnio nie mogę się zalogować na tamtym koncie,więc założyłam nowe.
Ostatnio zrobiło się tu spokojniej i wreszcie mogę nadążyć ze śledzeniem tego co się dzieje. Długo pracowałam i nie bardzo miałam czas na udzielanie się na forum,ale teraz kiedy już siedzę w domu i oczekuje spokojnie maleństwa chciałabym do Was dołączyć, oczywiście jeśli nie będziecie miały nic przeciwko :)
Pozdrawiam

jakby co to ja mam urodziny 31. sierpnia hahahaha :-p:-D

Tabasia urodziła :-D - nie wiem czy dobrze mi sie wydaje że miała mieć koloska?? a tu taki maluśki Alex :-D:-D:-D...w każdym bądź razie GRATULACJE!

Śledzę Was od samego początku od kiedy dowiedziałam się, że również zostanę marcówką. Kiedyś coś tam pisałam,ale ostatnio nie mogę się zalogować na tamtym koncie,więc założyłam nowe.
Ostatnio zrobiło się tu spokojniej i wreszcie mogę nadążyć ze śledzeniem tego co się dzieje. Długo pracowałam i nie bardzo miałam czas na udzielanie się na forum,ale teraz kiedy już siedzę w domu i oczekuje spokojnie maleństwa chciałabym do Was dołączyć, oczywiście jeśli nie będziecie miały nic przeciwko :)
Pozdrawiam

Witamy wśród marcówek - z których większość to lutówki hihihi :-D:-D:-D

Pozdrawiam

Pewnie, że nie będziemy miały....witamy i zapraszamy do udzielania się:tak::tak::tak::tak::tak:

Caroline wszystkiego naj naj!!!!! A przede wszystkim lekkiego porodu. Moją Martynka przyszła na świat o 23:38 więc możesz uzupełnić.
Ja muszę opisać swój poród bo był cudowny. Bałam się jak głupia a w końcu nie wzięłam żadnego znieczulenia. Jestem z siebie dumna, a przede wszystkim ze swojej położnej która tak mi pomogła. Poród wspominam jaką najlepszą rzecz na świecie.

grusia witaj:)
mqosia u mnie to samo, jak się czujesz i jak się czujesz? Mam juz tego dość, ale wyobrażam sobie jakiego stresa musi mieć mój M jak do niego dzwonię:)
A mój M ostatnio wymyślił, jak wypił kilka piwek, to ja się go pytam kto by teraz pojechał mnie zawieść, a on że ja sam musiałabym jechać. Zwariował:) Nie dośc że ja niedzielny kierowca, to jeszcze na porodówke za kierownicą. Na sczęście mam w obwodzie teścia
a co się dzieje z candy? oprócz wiadomości na porodówce to chyba się nieodzywałą

Caroline wszystkiego naj naj!!!!! A przede wszystkim lekkiego porodu. Moją Martynka przyszła na świat o 23:38 więc możesz uzupełnić.
Ja muszę opisać swój poród bo był cudowny. Bałam się jak głupia a w końcu nie wzięłam żadnego znieczulenia. Jestem z siebie dumna, a przede wszystkim ze swojej położnej która tak mi pomogła. Poród wspominam jaką najlepszą rzecz na świecie.

Z niecierpliwością czekam na opis porodu:tak::tak::tak::tak:

gaba82 nie ma co, pomysłowy ten twój M....ech, czasem faceci to zupełnie zero pomyślunku...

Ostatnia edycja:
reklama

Uzupełniłam i również czekam na opis :)

Do góry