reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzwoniłam do położnej ale niestety w tej chwili 3 babki rodzą, także nie ma możliwości obejżenia oddziłu, mam zadzwonić za godzinę.

Ja mam już 15kg na plusie, z tym, że nikt nie wierzy, że tyle przytyłam. Mam nadzieje, że 10 zajdzie bez problemu a z tymi pięcioma będęc musiała powalczyć:tak:

reklama
Co do paznokci to powiem Wam, że ja leżałam już przyszykowana do cc z cewnikiem, welflonem itd a tu nagle położna połapała się, że mam pomalowane paznokcie i mąż musiał latać i szukać po sklepach zmywacza do paznokci:-D:-D
Tak się przyszykowałam do szpitala że pomalowałam sobie bezbarwnym lakierem, a nie wiedziałam że nie można. DLatego na początku ciąży zciągnełam żele żeby mi płytka doszła do zdrowia.
Ale to w przypadku cc.

Moniska niedługo mu sie pewnie sen wyreguluje...to ty tez sie połoz i przymruż oko :)

Tez bede rodzic w soczewkach a co! bo bez to za duzy dyskomfort dla mnie by był..

Własnie ja ide jutro zrobić sobie pazury "szpitalówy" mam nadzieje,ze nie doczepią się do tipsów ale nie bede ich malować wiec beda mega krotkie bezbarwne. Nie moge ich zdjac bo mam tak słabą płytke ze szok i paznokcie jak guma ...
no wlasnie, ja jakos nie moge spac w dzien. w nocy mi sie chce to nie moge, a w dzien jest wiele rzeczy do zrobienia. :-)

co do paznokci sztucznych to nie mam pojecia, jedni mowia ze mozna drudzy ze nie mozna.
moniskabe to połóż sie z nią, ja chyba nie dałabym rady, całą noc nie spać:szok: nie mam pojęcia jak to życie się zmieni po porodzie, nie dociera to do mnie:dry:
kochana ja nie spie od porodu. Jak spalam od 1 marca 10 h to max. :-D
ale jakos jeszcze funkcjonuje.

Dziewczyny jak myslicie, ktory termin jest bardziej prawdopodobny z miesiaczki, bo mam na 16
czy z usg na 24, bo kurde wizyte mam 24 w szpitalu, atyle sie nasluchalam, ze pozniej po terminie to
wody sie starzeja i sie martwie!!!:sorry2::sorry2::sorry2:
Slyszalyscie piosenke [video=youtube;2XDmimpyhRA]http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA[/video]
posluchajcie sobie jest super!!!
Tylko nie wiem jak ja sciagnac!!!:dry:

Nie martw sie frania moze urodzisz do 16 iwszystko bedzie ok. A co do terminu to nie wiem ktory bardziej prawdopodobny. Ja z OM mam na 26 a z USG na 21. Bradziej sie trzymam tego terminu z miesiaczki chociaz chcialabym urodzic wczesniej.

Hello babeczki!

Wpadłam dosłownie na minute zameldowac, ze ja nadal 2 w 1 , tylko mam takie urwanie głowy ze nie mam czasu zasiasc do komputera...jutro juz bede z samego rana:))) do jutra papap :***

reklama
Do góry