Ja dzis sprzatalam caly dzien i nie skonczylam
Jeszcze z M przemeblowalismy troche, oczywiscie staralam sie nie dzwigac. I padam ze zmeczenia, a tez i wkurzona siedze, ze nie wszystko zrobione
I musze jutro niedziele zarywac.
Owlrene ja Ci bardzo wspolczuje przeprowadzki, teraz juz mysle, ze posiedzimy na tej chatce, ale wczesniej to byla masakra, kilka razy na rok
Nie przemeczaj sie ;-)
a no i zastanawiams ie na studiami bo mialam zaczac teraz we wrzesniu tylko kurde jak mysle ze pierwszy rok jest zawsze najgorszy bo sie siedzi do poznai w ogole z reszta w lutym czy marcu egzaminy a ja rodzic bede i w drugim semestrze wolalabym z dzidziom siedziec niz chodzic do szkoly i zostawiac na caly weekend je z mezem a przeciez karmic bede... zastanawiam sie czy nie przeniesc studia na nastepny rok gdy dzidzia bedzie juz te pol roku miala... studia nie zajac nie uciekna przeciez... a wy co o tym myslicie??
Missiiss ja na roku mialam dwie dziewczyny w ciazy i daly rade
Jak teraz zaczniesz, to zawsze rok do przodu, a ze wzgledu na ciaze i dzidziunia na pewno dostaniesz taryfe ulgowa hihi ;-) Ja zaczynam za miesiac, ale to tylko polroczna szkola, wiec powinnam sie wyrobic z egzaminami przed porodem
Zrobisz jak uwazasz. Jak nie teraz to wierze, ze od przyszlego roku tez sie zmobilizujesz :-)
na toxo zrobiłam w Pl, ale jedyne co wiem, to to, że TERAZ nie jestem chora. Urocza pani nie chciała mi wytłumaczyć wyników, zniecierpliwiona powiedziała: jest pani zdrowa. także dalej nie wiem, chociaż może chodziło jej o to, że juz chorowałam?
Tabasia, a który u Ciebie to będzie tydzień?? ja dostałam na 14 września, czyli około 14 tygodnia... i myslałam, że to późno, ale mnie koleżanki uświadomiły, że raczej mam szczęście
bo to wyjątkowo wcześnie ;-)
u nas tez pogoda całkiem przyzwoita :-) całe 18 stopni
;-)
hmmm, galaretka to też super pomysł
i niskokaloryczny :-) idę robić :-)
Ja nigdy nie chorowalam, wiec moge sie zawsze zarazic tfu tfu tfu. Dlatego musze poworzyc.
Bede w 20 tygodniu, kiedy zrobia mi pierwsze USG
Paranoja!!! A zglosilam sie do GP baaaaardzo szybciutko. Welcome to Ireland
Dobrze, ze sa jeszcze prywatne przychodnie :-)
Ionka moge sie ladnie usmiehnac o przepis na tarte? :-) Mam duuuuzo jablek i chcialam dzisiaj nawet upiec, ale nie mam przepisu, a te z netu mnie jakos nie przekonuja...
My z M wzieliśmy się za robienie ciasta "krówka":-)
Jak ciasto? Ja kiedys robilam, dobre, ale jak dla mnie ciut za slodkie ;-)
A mnie ostatnio na kwasneeeeeeee ciagnie
Ale bardziej owoce i cukierasy niz ogory
Jejku mam nadzieje, ze to moje calodzienne sprzatanie dzidzi nie zaszkodzi...
Pozdrowionka ;-)