reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziendobry !

U mnie nocka w miare, ale szczerze mowiac toi juz mam serdecznie dosc wstawania na siku!!!!!! nie oamietam kiedy przespałam całą noc...i pewnie jeszcze dlugo tego nie doswiadcze :)

Renif trzymam kciuki za szybki i nieskomplikowany porod!!!

Igi, Mag349 fajnie ze jestrscie juz w domku, duzo siły Wam zycze kochane :***

Rybka az mi sie buzia usmiechnela jak czytalam Twoj post, ciesze sie ze jestes szczesliwa, i ze z Matim wszystko ok, oby tak dalej słonce !!!! wcale sie nie obrazamy ze nie wpadasz do nas, po tym co przeszłas to naturalne ze chcesz sie nacieszyc rodzinką :)))

Mysz ten TENS jest do kupienia i nas, na allegro widzialam, nawet M chcial mi to kupic ale jakos nie wierxzylam ze dziala...moze warto by było...:)musze sie zastanowic :)

Madzia bardzo sie ciesze ze Bartus nie ma zapalenia płuc, mysle ze teraz bedzie juz tylko lepiej, ale wyobrazam sobie co czujecie, mnie by serce pekło jakbym widziala swoje malenstewo opdpiete do tej całej aparatury...trzymajcie sie dzielnie kochani :"***

Młoda Mamuska oj ja tez nieraz sie przekonalam, ze nie warto byc za dobrym, bo potem wszytscy mają Cię w głebokim powazaniu...ale coz taka natura rybek:)

Mnie zapowiada sie bardzo zajety weekend, dzisiaj sprzatanie, papierkowa robota, obiad, jutro zakupy, odwiedziny moich rodziców, a w niedziele szwaqgier przyjezdza, takze poczytam jeascze reszte watków, i spadam bo mi dnia nie starczy na to wszystko :))
Miłego dzionka :***

Witam, jako tako się czuję.

Nie mam temperatury, chociaż czuję się jakbym ją miała, Jest mi strasznie gorąco, na szczęście mięśnie już nie bolą, mąż spał z synkiem, a ja leżałam sama i strasznie się wypociłam.
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień.

Wczoraj jak już spałam dzwoniła do mnie Kamikaa później napisała smsa czy już śpię, że to ona dzwoni, zaraz jej odpiszę co u nich.

Miłego dnia.

Urodzilam córkę, dziś 5 marca o 4.13. Było ciężej niż z synkiem, choć stosunkowo szybko. Teraz mam kroplowe bo ze względu na zastrzyki które brałam z heparyna mam teraz trochę krwotok. Pozdrawiam Was brzuchatki i mamuski. Aha mała waży 3.780 i ma 51cm. Ciegle przy cycu;)

No to się dzieje:-) dziewczyny rodzą, ciekawa jestem która następna?

Madzia84 super, że z Brtusiem lepiej. Zdrówka Wam życzę:tak::tak::tak:

Ja właśnie jadę zaraz do szpitala, bo położna chce mnie "obejrzeć". Jestem przekonana, że dzisiaj z porodu nici. Bo skurczy wielkich nie mam, wiec skąd poród? Ale dziwnego stresa mam. Jak wrócę to sie odezwę, albo i nie.:confused:
Pozdrawiam Was!

Urodzilam córkę, dziś 5 marca o 4.13. Było ciężej niż z synkiem, choć stosunkowo szybko. Teraz mam kroplowe bo ze względu na zastrzyki które brałam z heparyna mam teraz trochę krwotok. Pozdrawiam Was brzuchatki i mamuski. Aha mała waży 3.780 i ma 51cm. Ciegle przy cycu;)

GRATULACJE!!!:-D:-D:-D
szybkiego powrotu do zdrowia :-)

Nooo Renif super, moje gratulacje!!! :))) ja spadam dziewczynki, nie szalejcie za bardzo z postami, bo bede miec do nasdrobienia całe trzy dni :))
Miłgo weekendu kochane, szybkich porodów i zdrowych dzieciaczków :) Do poniedziałku brzuszki :*****

urodziła już kamikaa czy jeszcze się męczy???
Nie wiem jeszcze nie odpisała.
Gratulację!!

Mnie męczą bóle jak na miesiączkę , w nocy miałam co jakiś czas skurczę, boję się porodu jak nie wiem co!!!! Chyba dlatego, że wiem jak to jest, ale z drugiej strony chciałabym już być po, strasznie jestem zmęczoną :/

reklama
hej
ja dzis tak szybciutko bo mnie dzis nie bedzie caly dzien i juz sie zbieram, moj m mnie podwozi do kumpeli i chyba dopiero z nim wroce chyba zeby cos sie dzialo to zaraz do szpitala;-)

renif urodzila:-) a co z kamikaa?

trzymajcie sie:-)

Do góry