reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A już miałam pisać, że kilka dni spokoju z porodami:-)
a tu znów mamy hurt, Kasaii urodziła IGI i Agniesiak są już blisko:tak::-) Ja bym chciała jeszcze ponosić małego w brzuszku przez 2 tygodnie bo jeszcze nie mam wszystkiego dopiętego na ostatni guzik, oby się udało,w połowie marca będe czekać na poród z niecierpliwością:tak:

reklama
A Agniesiak cos pisala, ze wybiera sie do szpitala? Czy tak nagle pojechala? Bo nie doczytalam :sorry:
hmm... chyba tak z marszu pojechala.
To co pełna porody wywołuje?? Ale Kasaii nicnie czuła chyba tylko sie śmiała że jeszcze musi synkowi te urodzinki wyprawić.
cos mowila, ze kiepsko sie czuje i ma skurcze nieregularne.
Normalnie się zestresowałam.:eek:
:-D
A już miałam pisać, że kilka dni spokoju z porodami:-)
a tu znów mamy hurt, Kasaii urodziła IGI i Agniesiak są już blisko:tak::-) Ja bym chciała jeszcze ponosić małego w brzuszku przez 2 tygodnie bo jeszcze nie mam wszystkiego dopiętego na ostatni guzik, oby się udało,w połowie marca będe czekać na poród z niecierpliwością:tak:
Ciekawe czy moj Pawełek tez tak poslucha tatusia i wyjdzie dopiero po 10 :-D

To co pełna porody wywołuje?? .

Podobno najwięcej porodów jest w pełnie księżyca. Kiedyś w telewizjii jakiś lekarz nawet pokazywał wykres i rzeczywiście zawsze w pełnie najwięcej dzieci sie rodziło:tak: Dlatego ja się tak boję tego wyjazdu do teściów choć mam jeszcze czas, z tym że IGI ma termin tylko 3 dni przede mną:eek: Sama niewiem, u marcówek wszystko może się zdarzyć:sorry:

ale fajniusio - nowa dostawa wrażeń :laugh2: dobrze, że z naszymi dzieciaczkami wsio ok.

a jeszcze muszę zacisnąć nogi.. jeszcze 3 dni nie mogę małej wypuścić....

a to co ja zacznę 40 tydz.?? :confused: neeeeee czyli na suwaczku może być max. 41 tydzień i 6 dzień??

reklama
Do góry