reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
aha moniska to tak to jest
Tabasia
Podwojna marcowka :)
A Agniesiak cos pisala, ze wybiera sie do szpitala? Czy tak nagle pojechala? Bo nie doczytalam
No teraz to juz wyjsca raczej nie mamy, musimy to przejsc Ja oprocz porodu boje sie popekanych i poobgryzanych brodawek i zapalenia, zastoju badz bolacych piersi
Moje Dziecko jest niesamowite. Wierci sie strasznie, a jak "wlaczam" mu swiatlo (tzn. podciagam do gory podkoszulek, przewaznie chodze w ciemnych) to sie uspokaja, bo chyba mu troche jasniej sie robi Moze bedzie nocnym markiem jak rodzice
To chyba przez ta pelnieTo dzisiaj chyba bedzie zajety dzien z porodami.
Wlasnie dopatrzylam sie ze Igi ma ten sam termin co ja na suwaczku .
Tabasia mnie bardzo ciekawi jak mala wyglada, ale z drugiej strony jak sobie przypomne co mnie czeka po porodzie, to wtedy moja ciekawosc jakos przygasa ;-)
No teraz to juz wyjsca raczej nie mamy, musimy to przejsc Ja oprocz porodu boje sie popekanych i poobgryzanych brodawek i zapalenia, zastoju badz bolacych piersi
Moje Dziecko jest niesamowite. Wierci sie strasznie, a jak "wlaczam" mu swiatlo (tzn. podciagam do gory podkoszulek, przewaznie chodze w ciemnych) to sie uspokaja, bo chyba mu troche jasniej sie robi Moze bedzie nocnym markiem jak rodzice
Tabasia
Hihi leci ten czas, co? ;-)łojeje to ja w następnym tyg 39 zacznę
no ja bylam przekonana że mój suwaczek wskazuje 37
Hihi leci ten czas, co? ;-)
no stasznie
ja za tydzień z hakiem chcem urodzić tak sie dogadałam z mały że przed 10 urodzęi koniec
nio zmykam coś zjeść bo jestem od rana na kromeczce
K
króliczątko
Gość
To co pełna porody wywołuje?? Ale Kasaii nicnie czuła chyba tylko sie śmiała że jeszcze musi synkowi te urodzinki wyprawić.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ale jaja ;D Jedna urodziła, a dwie czekają na poród w szpitalu hehe No pieknie Agniesiak, Igi, powodzenia! A Kasaii gratuluje Jejku, super Aż mi się płakac chce..
Tabasia
no podobno tak dziewczyny wczesniej pisaly ;-) oby u mnie nic nie wywolalaTo co pełna porody wywołuje??
K
króliczątko
Gość
Normalnie się zestresowałam.
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Wow dzieje się na BB :-) Trzymam kciuki za zdrowe dzidziusie i bezbolesne porody ;-)
Kasaii gratuluję
To ja jadę zakupić wanienkę dzidziusiowi i skompletować resztę rzeczy do szpitala - wartka akcja na BB mnie mobilizuje heheh
Miłego dnia Brzuszki śliczne :-)
Kasaii gratuluję
To ja jadę zakupić wanienkę dzidziusiowi i skompletować resztę rzeczy do szpitala - wartka akcja na BB mnie mobilizuje heheh
Miłego dnia Brzuszki śliczne :-)