reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hmmmm .. jestem dziwnie spokojna wiecie... niby 1 dzień do terminu z @ ...
ale jestem dziwnie spokojna :D heheheheheh....
i mi się wbijają fazy, że nie noszę dziewczynke tylko chłopca...
boooooooooże, siedzę i tylko głupoty wymyślam!

reklama
Noo to sie znów zaczeło :-):tak: Chyba pełnia naprawde tak wpływa, dobrze ze mam jeszcze czas bo b ym sie zaczeła stresowac :) pogratuluje dziewczynom na odp watku.

Igi, Agniesia trzymajcie sie dzielnie kobitki !!!! :tak:

Koza czekam na Twój opis z porodu z niecierpliwoscia, Ty zawsze piszesz prosto z mostu, nie owijając, wiec napewno bedzie ciekawy ;-)

Moniazuber ehh...zazdroszcze ze macie swoja Zosienke juz w domku, duzo zdrowka :***

Ja wlasnie zjadlam obiadek, powiesze pranko i bede czekac na mężulka :)

cześć mamusie :)
ja czytam Was i czytam ale juz na odpisanie nie mam czasu ;-) mogłybyście trochę przystopować z pisaniem, hehe ;-)

u nas nienajgorzej, u mnie z samopoczuciem lepiej- pisałam o tym na innym wątku... no ale lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca... pojutrze mama przylatuje (wiem wiem, że byłam przeciwna kiedyś) więc może nie będzie tak źle.

tak wchodze codziennie i sprawdzam czy się któras nie wypakowała i od paru dni cisza, a dziś... :-D no no sypiemy sie znów hurtowo!! :-D

naughty&happy Ja wiem ale jej suwaczek jest taki sam jak nasz, stad mi sie wydaje ze onama ten sam termin. Bo jej wogole na tej liscnie znalesc nie moglam.
Nie wiem na kiedy Igi miala miec dokladnie termin, chyba na koniec marca. Ale wiem, ze cc miala zaplanowane na 19 marca :tak:

A ja nawet dzis myslalam o Mag349.
Nareszcie! Gratuluje!!! :-)
Biedna meczyla sie juz dlugo, a cc nie chcieli jej zrobic, bo kazali czekac na rozkrecenie akcji, a teraz jak Malemu tetno spadalo, to szybciutko... Wkurza mnie takie podejscie lekazry, bo jak ktos ma skierowanie na cc to czemu nie moga ustalic terminu???

Ionka a mama na dlugo przyjedzie?

Igi jest w 36t i 1d.
czyli miala na 25 marca.

kurcze upralam wczoraj kolo 16 przescieradlo i posciel i co? do tej pory nie wyschlo, mimo ze przy grzejniku jest :eek:
kurde a chcialam wyprasowac i nalozyc dzisiaj wszystko ...

reklama
Do góry