reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Candy, wydaje mi sie, że takie wizyty są bardzo potrzebne :tak:
zawsze możesz o coś zapytać, położna obejrzy dziecko, pępek, zważy je i obejrzy :tak:
no i nie musisz wychodzić z domu :tak:

a co do rodziców, to powiem tak: ja też na początku zarzekałam się, że nie chce pomocy od rodziców, że sama sobie poradzę itp.

a teraz? dopadł mnie cholerny spadek nastroju, ryczę całymi dniami i dzieki Bogu, w niedzielę przyjeżdża mama. nie do dzieka- bo z małą daję sobie radę- ale DO MNIE, BO ZE SOBĄ NIE UMIEM SOBIE PORADZIĆ :zawstydzona/y:
nie zycze nikomu takiego spadku formy :no:
wieczorami jest lepiej, bo mąz jest ze mną, ale w dzień... szkoda gadać :zawstydzona/y:

reklama
no ja będę musiała po porodzie jechać 30 km i maluszka biednego zostawić na 4 godziny z moją mamą , i jechać autobusami z naciętym jeszcze nie zagojonym kroczem , jeśli mnie natną uhhhhh

no tak głupio z tą rejestracją , nawet nie chce mysleć o tym :/

mąż lekarzem nie jest, ale taka byłam ciekawa...tutaj w ogóle nie badają, dopiero jak zaczyna się akcja porodowa. myślicie, że to niebezpieczne? nie masował mnie tam, ale powiedział, że dwa palce wchodzą i zostaje jeszcze troche miejsca. miałam ochote na seks, ale przestraszyliśmy się i nici z zabawy:zawstydzona/y: wolałabym nie rodzić do niedzieli, a dziś mnie tak goni do kibelka...co chwila mogłabym robić dwujeczkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no ja będę musiała po porodzie jechać 30 km i maluszka biednego zostawić na 4 godziny z moją mamą , i jechać autobusami z naciętym jeszcze nie zagojonym kroczem , jeśli mnie natną uhhhhh

no tak głupio z tą rejestracją , nawet nie chce mysleć o tym :/

Kochana chyba, że pojedziesz od razu ze szpitala z dzieciątkiem, aby nie robić dodatkowych km, może nie będzie dużych kolejek.

mąż lekarzem nie jest, ale taka byłam ciekawa...tutaj w ogóle nie badają, dopiero jak zaczyna się akcja porodowa. myślicie, że to niebezpieczne? nie masował mnie tam, ale powiedział, że dwa palce wchodzą i zostaje jeszcze troche miejsca. miałam ochote na seks, ale przestraszyliśmy się i nici z zabawy:zawstydzona/y: wolałabym nie rodzić do niedzieli, a dziś mnie tak goni do kibelka...co chwila mogłabym robić dwujeczkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przeczyszcza Cię... może niedługo poród i dlatego:-D
ja też nie jestem "sprawdzona" , bo tutaj podwozia nie sprawdzają jak sama wiesz...
ale jak coś zacznie się dziać to na pewno będziesz wiedziała :tak:

ionka ja też miewam zapadki :-( i wtedy najczęściej niestety odbija się to na mojej straszej córce i mam nerwa albo ryczę...no cóż mały baby blues...... jakby była inna pogoda to było by znacznie lepiej.... dasz sobię radę , słuchaj muzyki i odrywaj myśli ! Mój P za tyzień wraca do pracy i wtedy ja po 14 godzin sama dzień potem noc i dwa dni ze mną...:zawstydzona/y:

reklama
kingusia1991 a u nciebie nadal cisza??

Yyyyyyy nom, znaczy wiesz bóle jak na @ i podbrzusze jak wstaję to boli i wszystko w dół ciągnie...
ale mała się nie cacka i gimnastykę właśnie sobie urządza ... i mi nóżkami wypycha i tyłeczkiem boki moje brzuchola i faluje mi ten brzuchol :-D 24h/dobe
whistle.gif

Do góry