reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
zaraz napisze do allegro czy oni w ogole maja prawo takie cos zrobic.
Nie zamierzam się sadzic o takie bzdety. W ogole jest cos takiego, ze moga kogos pozwac za wystawienie negatywa? pff..

wedlug mnie, po tym wszystkim oni powinni sie zamknac i schowac glowe w piasek, a nie jeszcze pisac o usuniecie komentarza.

A kase otrzymalam, po 4 dniach upominania sie.
Weż wogóle nie pisz do tego Allegro. Mogą ci nakichać. I do nich też nie pisz i ignoruje te maile. Mnie też sądem straszyli oststnio jak wylicytowali towar odebrali osobiście i na drugi dzisń się chyba rozmyślili i straszyli policją bo ich oszukałam. Odebrali sami osobiście w otwartym pudle:-D:-D:-D
Pisałam do Allegro i powiem ci że oni w takich sytuacjach wogóle nie są pomocni. Ja towaru nie przyjęłam.
A ty uważaj sprawę za zakończoną i niech spadają.:confused2:

Och, doczytałam o Izie - biedna jest taka jak nie wiem :-(
Mnie co prawda pierwszy poród zaczął się od odejścia wód ale mimo że wcześniej twierdzili że się czeka na akcję i nic nie podają to prawie od razu mi w szpitalu dali oxy. A skurczy to durne ktg nie wykazywało wcale i ja też nie czułam nic...

MoniSkaBe...jacy delikatuśni..niech ich cholera weźmie,komentarz się nie spodobał...hahaha..zasłużyli na negatyw to mają.Ciekawe czy każdego tak sądem straszą jak komentarz im nie odpowiada???:eek:

MoniSkaBe...jacy delikatuśni..niech ich cholera weźmie,komentarz się nie spodobał...hahaha..zasłużyli na negatyw to mają.Ciekawe czy każdego tak sądem straszą jak komentarz im nie odpowiada???:eek:

w sumie to wydaje mi sie ze tak.
Nie wierze, ze nikt poza mna nigdy im negatywa nie wystawil. Tym bardziej, ze widzialam u nich na karcie wczesniej negatyw. A teraz najnizsza to neutral i to jeszcze tylko jeden.

Nie wierze, ze nikt poza mna nigdy im negatywa nie wystawil. Tym bardziej, ze widzialam u nich na karcie wczesniej negatyw. A teraz najnizsza to neutral i to jeszcze tylko jeden.
Ja już wcześniej negatywa bym pewnie wystawiła. Daj spokoj tyle cię zwodzili a wiadomo że to zakup potrzebny i ciąża się kończy i gdzie byś miała dzidzię kłaść?? Widać że to jakiś cymbał. Zapomnij już o tym.

No i wszystko na temat...:crazy:Kanciarze.
Przypomniało mi to historię jak kolega usunął mnie ze znajomych na NK bo napisałam szczery komentarz pod zdjęciem u niego.Do chrztu dziecko limuzyną wiózł,więc to skomentowałam a on mimo,że znamy się 10lat nawet cześć mi nie mówi teraz,bo nie chciałam usunąć tego co napisałam.:-D

No i wszystko na temat...:crazy:Kanciarze.
Przypomniało mi to historię jak kolega usunął mnie ze znajomych na NK bo napisałam szczery komentarz pod zdjęciem u niego.Do chrztu dziecko limuzyną wiózł,więc to skomentowałam a on mimo,że znamy się 10lat nawet cześć mi nie mówi teraz,bo nie chciałam usunąć tego co napisałam.:-D
Ten lans na NK to zawsze mnie śmieszył:-D

reklama
Ten lans na NK to zawsze mnie śmieszył:-D
Ja profil usunęłam po tym jak bez wyjaśnienia powodu zerwałam kontakt z kuzynką(wyszło na jaw,że mi tyłek obrabia)..i w odwecie jej ojciec(brat mojej mamy)usunął mnie z konta...powiedziałam DOŚĆ...PRZEGIĘCIE PAŁY SIĘ POROBIŁO.:tak:
Doszłam do wniosku,że z kim chce to znajomość i bez NK utrzymam.

Do góry