reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
o matko.. pol godziny Was nadrabialam od rana
Kilka razy dziennie mowie Pawełkowi, zeby jeszcze z tydzien poczekal, do marca
ale ciiii.. bo sobie wykrakam
a tak powaznie, to przed porodem niby ruchy dziecka slabna..
a u mnie niekoniecznie. Paweł sie strasznie rozpycha.
Co do temperatury to u nas grzejnik zakrecony od dluzszego czasu i otwieramy okno. Na noc jest tylko rozszczelnione, bo jednak jak byly te mrozy to pizgało przy otwartym.
w szpitalu na Inflanckiej powiedzieli, ze badania tylko te podstawowe (WR,HBS, mocz, morfologia, usg i grupa krwii), do znieczulenia nie musze dodatkowo nic robic.Tak na pół lub na litr wody. Zalezy jakie chcesz mieć stężenie roztworu.
I jakie badania tam u was do ZZO trzeba mieć??
hehe ano zgadza sie.Kochana nie szalej,masz termin tylko o dzień inny niż ja;-)Ciekawe co ja dowiem się w czwartek...
Kilka razy dziennie mowie Pawełkowi, zeby jeszcze z tydzien poczekal, do marca
Tabasia nie nie wszystkie urodza w lutym, JA napewno NIE ;-)
ja bym nie mowila HOP
a jak wygladaja taKIe wlokniaki?moniska jaką masz wade wzroku? i czy robisz badanie dna oka??
nie wiem czy zdarze zrobic. Jutro ide sie zapisac do okulisty.
mam -1,75.
Igi ...jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o hormony
mi tak szyję i dekolt wysypało...włókniaki mi się porobiły i niestety będę musiała je usunąć po porodzie
tylko objawy to juz mam od kilku dni, no i poki co cisza.U mnie objawow nadal brak.
MoniSkaBe - jak Ty masz objawy to nie zdziwilabym sie gdybys byla nastepna
ale ciiii.. bo sobie wykrakam
a tak powaznie, to przed porodem niby ruchy dziecka slabna..
a u mnie niekoniecznie. Paweł sie strasznie rozpycha.
Co do temperatury to u nas grzejnik zakrecony od dluzszego czasu i otwieramy okno. Na noc jest tylko rozszczelnione, bo jednak jak byly te mrozy to pizgało przy otwartym.
AniaSkrzat1
Hej Brzucholki...ja dopiero niedawno wstałami nic mi się nie chce... a mam całą łazienkę prania po tym remontowym weekendzie,muszę odkurzyć i pomyć podłogi i skoczyć do sklepu po coś na obiad...echhhhhhhh ale mnie leniwiec dopadł,no nic idę sprzątać...bo jak się nie zmobilizuje to będe tak siedzieć pół dnia przed kompem biedna Iza...co za debilni lekarze,powinni dziewczynie pomóc a nie kazać czekać do usranej śmierci
a mi dziewczyny jest tez tak goraco, i tez tyle pije ze szok, nie nastarczamy kupowac zgrzewek mineralnej:-)
teraz posprzatalam, poprasowalam i okno na osciez otworzylam bo normlanie pot sie ze mnie leje, musze sie wykapac;-)
Mi tez jest ciagle gorąco...leze na łózku, a za mną owarte okno caly dzien. Trzeba pic!!!
Nie wiem czy wieloródki pamiętają jak jest w pierwszych dniach karmienia....JA PILAM WODE NON STOP!!! Mąż sie ze mnie smiał, że taniej byłoby wodociąg z Żywca pociągnąc do domu niż wode w butelkach dla mnie kupowac;-)
Przy jednym karmieniu potrafiłam wypic 1,5 l wody!!
moniSkaBe
moniska te włókniaki to takie drobne narośla, mam jasne i ciemne...mój J mówi że to nie za fajnie wygląda - jakbym ja o tym nie wiedziała
a moze to zniknie po porodzie?
mnie sie zdarzylo kilka takich, ale przed ciaza. I czesto zaczepialam bluzka o nie.
Ale same sie przestaly robic.
Dziewczyny nie zgadniecie...
ten sprzedawca od lozeczka, z ktorym walczylam 2 miesiace o wszystko, straszy mnie sAdem za wystawienie im negatywnej opini
oto mail ktory dostalam od niego:
"Witam. Uprzejmie prosimy o usunięcie komentarza negatywnego. Rozumiemy Pani niezadowolenie, ale komentarz nie ma podstawy prawnej. W naszym regulaminie wszystko jest jasno określone. Na zwrot czekała Pani4 dni, na naszej stronie znajduje się informacja że zwrot robimy w ciągu 7 dni. Na nasz koszt dwa razy wysyłaliśmy do Pani element łóżeczka, nie może Pani winić nas za firmę kurierską, która nieuważna na towar, na dodatek do uszkodzenia doszło dopiero u Pani w mieście. Reklamacje przyjmowaliśmy mimo tego że niespożądziła Pani druku uszkodzenia towary u kuriera. Obwina nas Pani również o słaby kontakt, na każdy Panie e-mail odpisywaliśy, o wszystkich naszych krokoach była Pani informowana. Także prosimy o usunięcie komentarza, w innym przypadku nasza firma będzie zmuszona do podjęcia dalszych kroków, czyli wystawienie komentarza negatywnego oraz o wystąpienie na drogę sądową o wystawienie niesłusznej opini."
a moze to zniknie po porodzie?
mnie sie zdarzylo kilka takich, ale przed ciaza. I czesto zaczepialam bluzka o nie.
Ale same sie przestaly robic.
Dziewczyny nie zgadniecie...
ten sprzedawca od lozeczka, z ktorym walczylam 2 miesiace o wszystko, straszy mnie sAdem za wystawienie im negatywnej opini
oto mail ktory dostalam od niego:
"Witam. Uprzejmie prosimy o usunięcie komentarza negatywnego. Rozumiemy Pani niezadowolenie, ale komentarz nie ma podstawy prawnej. W naszym regulaminie wszystko jest jasno określone. Na zwrot czekała Pani4 dni, na naszej stronie znajduje się informacja że zwrot robimy w ciągu 7 dni. Na nasz koszt dwa razy wysyłaliśmy do Pani element łóżeczka, nie może Pani winić nas za firmę kurierską, która nieuważna na towar, na dodatek do uszkodzenia doszło dopiero u Pani w mieście. Reklamacje przyjmowaliśmy mimo tego że niespożądziła Pani druku uszkodzenia towary u kuriera. Obwina nas Pani również o słaby kontakt, na każdy Panie e-mail odpisywaliśy, o wszystkich naszych krokoach była Pani informowana. Także prosimy o usunięcie komentarza, w innym przypadku nasza firma będzie zmuszona do podjęcia dalszych kroków, czyli wystawienie komentarza negatywnego oraz o wystąpienie na drogę sądową o wystawienie niesłusznej opini."
no śmieszni oni są
a w ogóle zwrócili Ci kasę???...
"wystąpienie na drogę sądową o wystawienie niesłusznej opini" - przecież opinia jest Twoja i jeśli wg Ciebie jest negatywna to nie mają prawa jej podważać
skąd wiedzą że do uszkodzenia doszło u Ciebie w mieście? dziwne to wszystko....
Pozwij ich pierwsza
reklama
Młoda mamuśka:)
Ja to młoda jestem tylko z nazwy...Taki nick wpisałam a potem uświadomiłam sobie,że na pierworódke to stara jestemTermin mam na 21 a 17marca skończe 26latekCzesc dziewczyny!
Wlasnie sie wykapalam :-)dzis wyjatkowo przed 11wstalam;-).
A ja zadnych pieprzykow jak narazie.
Co do tego cudownego uczucia w ciazy to u mnie roznie bywa.
Jak Ingusia kopie to szczesliwa, ale jak bola mnie te kosci i ruszac sie nie umie oraz po raz 100wstaje do ubikacji to marze zeby sie skonczyla.
Co narazie sie u mnie chyba nie zapowiada, bo wciaz te zgagi i brzusiu wysoko.
A tu tyle wypakowanych ze sie obawiam, ze sama zostane:---(.
mloda mamuska Minela szybko ale za to ostatni miesiac mi sie duzy.
(chyba obydwie bedziemy mlodymi mamami ja w kwietniu skoncze20 a ty???)
neska11 Ja bardzo bym nie chciala cesarki ale jak narazie nic sie na to nie zapowiada:-):-), a filmikow ogladania nie polecam bo tylko stracha napedzaja!
igi Nic tylko pozazdroscic tesciowej!
Ja to wlasciwie wszystko sama ale juz praktycznie wszystko przygotowane, poza wanienka ktora mi przywiezie siostra w nastepnym tygodniu.