k_aralajna
Fanka BB :)
izulka jest w 39
wiem bo jej suwaczek byl o jeden dzien przedemna
wiem bo jej suwaczek byl o jeden dzien przedemna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, dlatego ja odciągam i daję jej na zmianę z mieszanką... bo nie mam az tyle mleka, żeby ja wykarmić sama...
próbowałam Olę przystawiać, to w 3 sekundy mi zasnęła, może ze 2 razy pociągnęła... i za chwilę ryk, bo głodna.
więc odciągam jej- wczoraj wypiła 60ml mojego, przynajmniej wiem, ile zjada.
po moim głodna jest już za 2 godziny, po mieszance śpi dłużej.
i też ją czasem wybudzam, ale sie wtedy wkurza ta moja malutka...
czy to normalne, że mleko z cycka jest takie żółte??
Młodamamuśka mi też ciąża zleciała bardzo szybko. Kiedyś to sobie wyobrażała, że to kawał czasu, a teraz dzien za dniem leci nie wiem kiedy. Do listopada pracowałam, potem grudzień jakoś poleciał, a teraz sesja na uczelni i totalny brak czasu. Na szczęście w sobotę ostatni egazm - na 7 rano ! A od 8 godziny już zaczynamy nowy semestr, co za uczelnia powalona.Czy momentami nie macie wrażenia,że jednak ciąża szybko minęła?Mnie szokuje świadomość,że zaczęłam ostatni miesiąc...