reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczyny, a ja zmartwiona od rana, a wlasciwie od wczoraj. Prawie w ogole nie czuje ruchow dziecka. W sobote tak brykala ze sie nawet zastanawialam czy nie za bardzo, a tu wczoraj prawie w ogole i dzis tez jeszcze nic:( strasznie sie boje czy na pewno wszystko jest ok:(

jedź albo do szpitala albo do jakiejś przychodni gdzie chociaż sprawdzą czy wszystko ok, nie zwlekaj

reklama
Moja niunia też jest aktywna o sowich porach a najbardziej wtedy kiedy jestem głodna a 0 ruchów po jedzeniu - chyba sobie robi wtedy siestę:sorry:

ja również współczuję Izie, moja bratowa też strrasznie się męczyła, 2 dni co chwilę ją z skórczami brali na porodówkę a i tak skończyło się cc, dlatego ja biorę położną, nie mam zamiaru tak się męczyć o nie :no::no:

a mi dziewczyny jest tez tak goraco, i tez tyle pije ze szok, nie nastarczamy kupowac zgrzewek mineralnej:-)

teraz posprzatalam, poprasowalam i okno na osciez otworzylam bo normlanie pot sie ze mnie leje, musze sie wykapac;-)

reklama
Cześć brzucholki:-)

Po brzydkim, śnieżnym weekendzie mamy znów piękne słońce, ale niestety bardzo mocno wieje.
Chciałabym, żeby ten wstrętny, brudny śnieg się w końcu roztopił. Najgorsze są te psie kupy wyłażące na wierzch:wściekła/y:

Mój Kubol od kilku dni chyba nie śpi, bo rusza się prawie cały czas. W nocy chyba tylko ze mną śpi, bo ja mam czujny sen i pewnie bym się obudziła, gdyby zaczął wojować. Ale harce zaczyna już ok 6 rano, potem mała przerwa do 9-10 i od nowa.

Jutro mam wizytę i już nie mogę się doczekać... Jakbym znów miała mieć wizyty co miesiąc, to chyba bym pękła z niepewności.

a mi dziewczyny jest tez tak goraco, i tez tyle pije ze szok, nie nastarczamy kupowac zgrzewek mineralnej:-)

teraz posprzatalam, poprasowalam i okno na osciez otworzylam bo normlanie pot sie ze mnie leje, musze sie wykapac;-)
Mnie też jest non stop gorąco. Chodzę i otwieram okna, a M za mną zamyka bo marudzi, że mu zimno :-p
A piję wodę litrami. Pewnie ze 3 dziennie będzie...

Do góry