Dzień dobry
Dobrzez ze ta noc juz mineła!
Męczyłam się okrutnie!Było mi masakrycznie duszno,. nie mogłam znaleźć sobie miejsca, spociłam się jak mysz i w ogóle noc do bani.Wy tez tak macie? Normalnie jakby ktoś mi powietrze z sypialni wysssał! Wypiłam całą butlę wody ineralnej, zmieniłam koszulkę na świeżą bo dosłownie mokra była i nie mogłam doczekac się kiedy w końcu ranek będzie.
Od rana wietrzę mieszkanie żeby choc trochę chłodniej i rzesko się zrobiło bo nie wyrabiam. Pranko wstawione, rosóół też. Tylko odkurzyć muszę i podłogi umyć. Kurzy sie u mnie teraz niesamowicie. Codziennie mam kurz na meblach, codziennie je wycieram i figa. Następnego dnia to samo. Po piątkowym sprzatniu nie ma oczywiście sladu. Wczoraj wieczorem ścierałam kurze a dzisiaj w słońcu wszytsko pieknie się uwidoczniło.
I brzuchol kłuje mnie niesamowicie jak chodzę buu...
Milkshake- nie denerwuj sie tylko leć do tego lekarza. chyba jak zobacza kobiete w zaawansowanej ciązy to ktoś cię przepuści, nie? Spróbowałby nie
Mnie za toi od wcxzoraj gardło boli. Co sie z nami dzieje, na chorowanie nas wzięło?
Owrlene-a ile cie trzymali po cc?Mnie przy pierwszym porodzie 5 dób, a teraz będą trzymac tylko 2:-(Boję się trochę ze to za wczesnie jednak. Dobrze ze twój niuniek spokojniutki i daje mamie trochę czasu. A jak dzieciaki reagują na braciszka? No i wstawiaj opis z porodu.:-)
Mam pytanie, moze głuopie ale...dlaczego nie mozna uzywac kolderki ???
Bo dzidziol może się wsunąć pod kołderkę i sie udusić. Kołderki są jednak ciut cięższe niż kocyki więc maluch jest niejaki przygnieciony jej ciężarem, stąd wieksze prawdopodobieństwo ze jak wlezie pod kołdeerkę to nie bedzie dał rady zsunąć jej z siebie.
Ale powiem Wam ze ja przy Julce używałm kołderki od początku ( listopad). Nakrywałam ją pod paszki i sobie spała smacznie.Spała spokojniutko więc kołderka nie suwała się po łóżeczku.
Z Julka też echo serca robiłam jedynie prywatnie. Chyba nie doczekałabym się na te z NFZ. Masakra. Jedyne jakie udało mi się zrobić na fundusz to echo serca płodu w tej ciąży. CZekałam jedynie 3 tygodnie
Igi-a te gluty to nie jakis czop, czy inne cholerstwo? Może u ciebie juz akcha porodowa lada dzień się zacznie?Gin nic ci nie mówił?
ccaroline-wrzuć na luz z oknami. Teraz jak świeci słoneczko, moje okna wyglądają jak z jakiegos remontu. A wydawałay się naprwde czystę
tym bardziej ze myte niedawno. No ale cóż.....deszcz, wiatr i snieg zrobił swoje więc sie nie ma co dziwić. Umyje po porodzie, w ramach ćwiczeń odchudzających:-)