a mam
dowiedzialam sie w czwartek, ze mam glowke nisko, krotka szyjke i rozwarcie na palec.
no i chyba Ci umknelo, ze czop mi odszedl w piatek :-)
takze, u mnie juz torba spakowana, prawie, jeszcze nie mam wszystkich badan, ale jutro ide robic.
A.. wiem ze juz taki temat byl, ale nie pamietam dokladnie. Tantum Rosa rozrabia sie jedna saszetke na pol litra wody?
moniska jaką masz wade wzroku? i czy robisz badanie dna oka??
No nie mogę z tej slangiem
aj tam zaraz ze slangiem
ja nie wiem co sie dzieje ale od kilku dni nosi mojego J na sex...i juz kilka razy mnie pytał czy by mnie czasem nie ukuć tylko że on pyta wtedy gdy nie mam ochoty
oweline pisz - mnie akurat ciekawi CC sama coś czuję, że będę mieć drugie cięcie - bo mój poród jakoś się nie zapowiada...
dodzwoniłam się do przychodni...i zganijcie....
nie ma już miejsc!!! no szlak - te babcie już w zeszłym tygodniu się zapisały na dzisiaj!!!!! a człowiek chory ma czekać! ale jestem wściekła! Kaszel mam już od piątku wieczora, to kiedy człowiek ma dzwonić!!!!!!!!!! AAAAAAA
Milkshake przez telefon nic nie załatwisz...najlepiej idz do przychodni i lekarza zapytaj czy Cie przyjmie...najwyżej powiedz że miałaś gorączkę to nie powinien Ci odmówić ;-);-)
Mrowienia ja tez mam ostatnio coraz częściej...czasami nawet w nocy mnie budzą....bo takie uczucie jest nieprzyjemne..dziwny ból.
W dodatku dzisiaj rano zobaczylam, ze mam cale ręce w takich bardzo czarnych pieprzykach!! W poprzedniej ciąży też mi się kilka zrobiło, ale teraz wyglądam jakby ktos mnie prysnął pędzlem z czarną farbą!!!! Chyba juz o tym pisałyście wcześniej....ale mozecie mi może wyjaśnic czemu tak się dzieje??
Igi ...jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o hormony
mi tak szyję i dekolt wysypało...włókniaki mi się porobiły i niestety będę musiała je usunąć po porodzie