naughty&happy
Mama Antoniego :D
oj chyba, że to akcja przyśpieszania na życzenie :-) gdyż widzę, ze już 38 tyg, macie za sobą :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej...w końcu mi się udało was nadrobićniecałe 2 dni mnie nie było a tu takie nowinki-normalnie rozpakowujecie się w niesamowitym tępie:-) ja też bym już chciała a tu kurcze nic się nie ruszaechhhhhhh my z M już po malowaniu...padam na twarz,a ztego całego zmęczenia usnac nie mogę
mcgosia83 w czwartek poszlam tylko na CTG i wlasnie to zobaczyla gin i wtedy podjela taka decyzje .byly skurcze dlatego mnie zbadala i podala tabletki i mowila ze juz pora a skonczylo sie tak ze szkoda gadac :/Dobra uciekam spac
a czemu wywoływany??? przecież to nie będzie po terminie/???hej!
Siedze i nie wiem co mam ze soba zrobic, wiec pisze.
Moja przedostatnia noc 2w1. Coraz bardziej sie denerwuje i boje. We wtorek rano mam sie wstawic w szpitalu i rozpoczynamy!!!! Beda mi wywolywac porod.
Do tej pory sie cieszylam, ze ze spokojem pojade do szpitala, zwlaszcza, ze mam daleko. A teraz mysle, ze moze lepiej byloby gdyby wszystko nie byloby tak zaplanowane. Tylko skurcze i... wiadomo: TRZA JECHAC!!!! :-)
a czemu wywoływany??? przecież to nie będzie po terminie/???