reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
gin jutro sie o wszystkim dowie i zobacze co powie i razem podejmniemy dacyzje co dalej .Jak mnie tam badac zaczeli -sadysci to az krew sie polala i panika ale wszystko ok chyba za mocnomi tam grzebali :/ obrzydliwe to bylo i teraz mam mega stresa i dola bo sie boje .Myszka sie rusza i mysle ze juz doszla do siebie po tym stresie ale boje sie o nia okrutnie i mam chore mysli :/Lezalam na sali z kolesia 14 godzin bole ,skurcze a zero rozwarcia blagala o leki o cesarke.....NIEEE czekamy i na koniec jak serce dziecka spadlo na maxa to w ciagu paru minut cesarka :/ po****ni ludzie az strach tam isc znowu i rodzic bo kazdy robi i praktykuje co innego :/

Przeczytalam sms od Izy , no biedna musi sie nameczyc, zajebista sytuacja - wymioty , biegunka, skurcze ....

Ja ide spac, moja Mala to chyba tez jest zajebiscie nisko, wogole to mi na cos uciska momentami tak ze mnie zgina w pol, przeraza mnie to troche.
Wogole to czasami mam wrazenie jakby juz byla prawie na zewnatrz tak nisko czuje te ruchy ;-)

Ciekawa jestem czy kupię herbatę z liści malin w tych sklepach herbacianych co sprzedają na wagę, hmm...

ta herbatka z lisci malin to tez slyszalam ze pomaga tylko ja nie wiem gdzie by tu ja kupic... hmmm? jakos nie przychodzi mi na mysl taki sklep w kato ani okolicach...
W sklepach zielarskich można kupić. Ja miałam 3 paczki, ale zużyłam i teraz mi się nie chce za tym biegać... Wiesiołek za to łykam :tak:

Kamikaa, ja nie kumam dlaczego ta twoja gin chciała żebyś już rodziła...?

nie mam pojecia jak to ma byc i nic juz nie rozumiem doluje mnie to ze tak sie stalo i tylko dziecko jeszcze nie narodzone sie nacierpiec musialo .Serduszko bilo za wolno a powinno szybko zeby dopasowac sie do skurczy :/ nie wiem o co chodzi bo oni sami chyba nie wiedza tylko *******a :/ sorry za slowa ale mam nerwa :/Uciekam do wanny bo boli mnie brzuch odezwe siejutropo gin .Trzymajcie sie kochane :)

hmm a ja chora... tzn. wszyscy w domu chorzy :-( teraz nie mogę rodzić bo jak mi zrobią CC to se nawet nie zakaszle...ehh

a co do kołatania w sercu - też to mam - szczególnie jak wstane lub jak coś robie dłużej na stojąco... serducho już nie daje rady :eek:

blueberry77 bo wedlog niej dziecko nisko i sie pcha na swiat (pchalo ) w czwartek i byly skurcze i ona chciala pomoc .Wiecej nic nie wiem bo mi zrobili wode z mozgu i teraz mam stracha :/

Agniesiak może odstaw to mleko. Dali Ci chociaż coś do smarowania,bo to się przecie zadrapać można.
Piję wapno i kapię się w nadmanganianie potasu:tak:

Co do ubierania łóżeczka- ja już łądnie wszystko przyszykowałam i aby się nie zakurzyło, całość przykryłam kocem. Także jak wrócimy z młodym, wystarczy tylko zdjąć koc i wszystko już gotowe :)
Tez tak własnie zrobilismy:tak::-)

przy oglądaniu bez ściągnięcia odcinek jest krótki, ja ściągnęłam - zaczynam oglądać, ma długość 2 godziny i 31 minut i jest wszystko kąpiele, ubieranie itp. ciekawie się zapowiada
Ja mam ta płytę i cała to trwa ponad 3 godziny:eek:

ale jajcaaaaaaaaaaa....koza urodziła hahahahaha :-D:-D:-D:-D
Kochana prosze o przepowiednie mojego terminu porodu;-):-D

Zmykam Kochane spac bo strasznie się umęczyłam tym sprzątaniem:/
Do jutra!!

reklama
Do góry