reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja rocznik 1981 a mój 1980 :tak: kurcze starszawa jestem jak na pierwszą dzidzie z tego co widze :-D

A co ja mam powiedzieć?? Kilka dni temu stuknęło mi 33 i to moje pierwsze dziecko. Co ja tutaj robię??;-)

Ależ ostatnio miewam sny- ciągle śni mi się jakaś woda, a to strumyk, wodospad itp. Chyba za bardzo stresuję się, że mi wody w nocy odejdą i zapaskudzę łóżko.

Brzuchol boli, prawie non stop twardy, nic nie leci ze mnie, mały się nie spieszy...
Ech, może dzisiaj jakiś seksik... ale mój to się boi,że coś małemu zrobi...

A na dworze u nas wiosna. Całą noc kapało z dachu. Lubie zapach wiosny

reklama
Witam porannie!!
Chyba pierwsza jestem.
Nie mogę dziś spać. Już tak się od 5 kręcę. Zaraz idę na badania krwi żeby już mieć komplet do porodu. Wieczorkiem przychodzi rodzinka w gości, więc pracowity dzień mnie czeka.
Miłej soboty kobitki!!!

Ja też jestem rannym ptaszkiem. Ale dziś to nawet w nocy spać nie mogłam. Do tej pory to praktycznie zawsze mogłam spać jak zabita. Jestem jak kura wcześnie chodzę spać i wcześnie wstaję:) A rano najwięcej mam energii do działania.

A sny to też mam ostatnio dziwne i nieprzyjemne. A motywem przewodnim w nich jest krew. Woda to mi się na początku ciąży śniła ciągle. Mówią, że jak jest spokojna to dobrze wróży gorzej jak jest brudna lub wzburzona, ale czy ktoś w to wierzy....
Dobra idę zażyć kąpieli :)

Dziendobry!
M poszedl dzis do pracy, wiec od rana na nogach, trzebs bylo wstac i zrobic kanapki :)

Agama , Mirosia moje gratulacje !!!!

Dorotka wszystkiego naj naj naj :***

Ionka az mi sie ciepło zrobiło koło serduszka jak przeczytalam twój post....jajuz tez chce !! :)))

Sylusia pięęęękna dziewczynka !!!

Wczoraj to myslalam ze umre, od samego rana na nogach, sprzatanie, obiad, ciasto potem zakupy i w sumie dopiero o 19.00 sie polozylam, jezu jak mnie wsszystko bolało....a brzuch twardy jak skała!! Do tego nocka masakra....
zle spalam, o 3.00 obudzilo mnie stękanie naszej suczki, chyba cos jej zaszkodziło, wymiotowala itp....ehhhhh szkoda gadac

Teraz lece po jakies miesko na jutro i nadrobic reszte watków
miłego dnia :*

siema...

czytam, czytam że dzis sobota :szok:...byłam święcie przekonana że dziś niedziela :-D:-D:-D:-D

pogoda okropna...ponuro strasznie bleeeeeeeee

Miłego dnia :-D

Cześć dziewczyny:-)U mnie nocka do bani. Normalnie ostatnio mam wrażenie, że urodzę na dniach, nie mam już siły i nawet chodzenie sprawia mi trudności, już mogłoby być po.

agama, mirosia
- gratuluję mgr
dorotka_m- wszystkiego najlepszego

Dobra kochane spadam do wanny trochę poleniuchować. Miłego dnia.

reklama
Bry:-D
No wczoraj miałam gości i ledwo co zdążyłam Was nadrobić - tyle skrobiecie. Widzę, że największe emocje wzbudzał wiek tudzież rocznik i znieczulenie przy porodzie.
Co do tego drugiego, to ja osobiści powiedziałam M, że jak przyjdzie mi pomysł do głowy, żeby skorzystać z ZZO to ma mi przypomniec jak sie czulam przy ostatnim znieczuleniu w kregoslup, ktore dostalam jak mialam operowana noge. Macie pewnie racje, ze dziecku to nie szkodzi, ale matce moze i owszem- ja czulam sie fatalnie po takim znieczuleniu (wiem, ze to do porodu nie jest takie same jak do operacji, ale...) Doszłam do siebie dopiero dobe po zabiegu, a miedzy czasie odjezdzalam kilka razy na dobe, nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, straszny bol glowy i wymioty, koszmar. Ponoc wyjatkow zle znioslam takie znieczulenie, bo inni pacjenci czuli sie calkiem dobrze i ciesze sie, ze juz wiem jak reaguje na takie zniczulenia, bo w innym wypadku pewnie chcialabym ZZO:eek:

Do góry