agama, mirosia - gratuluję mgr
dorotka_m- Wszystkiego najlepszego !!! Ale co Ty za bzdury piszesz ? Chciałabym mieć 27
Dziewczyny to ja też jedna z najstarszych -wygląda że 3 miejsce
biorąc pod uwagę że to pierwsze dziecko- wow jestem na podium
, a może i rocznikowo też się załapię;-) . Kurcze niektóre z Was młodsze i będą mialy już kolejne baby. Tylko że ja chciałam się wyszaleć , a teraz ja pójdę na kilka lat w pieluchy a szaleć będzięcie WY :-) i tego zazdroszczę , chciałabym mieć już takie 4 i 6 letnie smyki
Rocznik 1980 oboje- i żadnych wcześniejszych staranek .
Ale mówią że też na tyle nie wygladam
co do znieczulenia - to ja chętnie wezmę
, tylko że ja chce w tym samym szpitalu co misia- więc wyboru za bardzo nie mam :-(, a wchodze do dentysty i na dzien doby- "znieczulenie poporosze "
.
Was dzis nadrobić to masakra - ale dałam radę
Odebrałam badania-wygląda że dobre
Co do mojego M i procentów - to nie mam nic do zarzucenia.
Nie włóczy się z kumplami , nieraz w domu piwko wypije albo ze 2 kielichy - dla lepszego samopoczucia, kilka razy sie upił -ale to z rodzinką - święta , imieniny itp. albo z naszymi znajomymi ale zawsze przy nim wtedy jestem i wie ze może.
Zresztą nigdy mu nie bronię , bo sam wie kiedy ma skończyć . W sumie nie upił mi się nigdy do nieprzytomności . A zawsze jak pije każdy się dziwi że mu nie bronię - a ja się śmieje, że jutro i tak swoje odcierpi
Sory że wszystko w jednym ale jak zagladam tylko rano i wieczór to potem chce wszystko napisać na raz. Ale już w niedzielę do domu jedziemy
więc sie zmieni
.