reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
jak rodzilam pierwsza córkę w wieku 26 lat to tez patrzyli na mnie jak na uczennicę w ciąży:-D I przez to sama tak się czułam. Miałam ochote na czole sobie napisac "halo!jestem pełnoletnia!"

Teraz za to ciesze się jak mi dają mniej niz 31:-) Nie wiem skąd to się wzięło ale może to prawda ze po 30. czujesz się młodziej niż przed 30. i bardzo ci sie podoba ten stan umysłu. I juz nie zależy zeby inni wiedzieli ze masz tyle i tyle lat i nie jestes gówniarą w ciąży:-) Po prostu masz to w nosie:-D

A młodziutko wyglądajca mama z dwójka dzieci jest po prostu sexi;-)Jak to czasami mój mąż mói widząc suer mamuskę na ulicy: "zobacz jak fajniutka mamuśka, dwójka dzieci i tak super wygląda".
No! To ja tez zamierzam takie reakcje wywoływać hehehe:-D

ja tez zamierzam byc taka mamuska :)
ladnie wygladac czuc sie mlodo i pieknie :) no ale co z tego bedzie to wyjdzie w praniu. Nie chce byc kurą ....z chustka na glowie , jak moja tesciowa

Ja tez ide lulu :)
Dobranoc i do juterka kochane;-)

oki dziewczynki ja tez spadam bo jutro rano do fryzjera, musze wkońcu coś z włosami zrobić żeby się niunia nie wystraszyła jak matke zobaczy :-D spokojnej nocki i pliss litości w pisaniu postów bo jutro znów będzie ciężko nadrobić :tak:

widze ze na tapecie jest temat zwiazany z wiekiem...
To chyab jednak ja jestem najstarsza, co???? :-p 78 rocznik (M starszy ode mnie o 6 lat, wiec jzu w ogole staruch).:rofl2:

tak przelecialam przez watki i widze zen ikt dzis nie urodzil - mzoe sie troche uciszy do marca :-)

bo co u owerlene to nie wiecie??? czy wiecie a mi umknelo???? :eek:Izulqa lezy - to wiem. A koza????

widze ze na tapecie jest temat zwiazany z wiekiem...
To chyab jednak ja jestem najstarsza, co???? :-p 78 rocznik (M starszy ode mnie o 6 lat, wiec jzu w ogole staruch).:rofl2:

tak przelecialam przez watki i widze zen ikt dzis nie urodzil - mzoe sie troche uciszy do marca :-)

bo co u owerlene to nie wiecie??? czy wiecie a mi umknelo???? :eek:Izulqa lezy - to wiem. A koza????

Koza miala nas doczytac. Jak poszla tak zginela :-D

Biedna Kamila. Juz drugi dzien w szpitalu bez efektow.:-(

Ide jesc zupke chinska :-D

wykapalam sie na szybkosci, bo jakies problemy z cisnieniem wody mamy i gasnie piecyk. Nie umylam przez to wlosow. Rano bede musiala. :eek:

reklama
Do góry