reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Rany, to ja najstarsza jestem :crazy: Kubola mam urodzić dzień po 29 urodzinach:no:
No, ale to nie dlatego, że zwlekaliśmy, tylko pierwszą ciążę poroniłam...
A mój M jest rok ode mnie młodszy - gówniarz:-D

ionka - właśnie, wklej jakieś zdjęcia:-)

I zapomniałam wcześniej napisać: młoda mamusiu Twoja Amelka jest przepiękna:-):tak:

reklama
wrocilam:-)

i bede sie brac za nadrabianie ale na szybko napisze co i jak
generalnie wielka kuuuupa

lekarka nie zbadala mnie nawet powiedziala ze w czwartek mam przyjsc i sie okaze bo teraz to jeszcze za wczesnie he he
ale skierowanie do szpitala dala jakby co;-)

wymaz zrobia mi w szpitalu jak sie dowiedzialam

magnez nadal jem

ide czytac kto tam co urodzil;-);-);-)

Hihi u nas przeważnie było 22 stopnie :) także tyle ile trzeba, Dawida nigdy nie obwijałam w kocyki, rożki, itp. Czapeczkę tylko po kąpieli i chłopak nie choruje nam w ogóle zahartowany jest, żadnych przeziębień, katarków :) Natomiast babcie miały i mają swoje teorie do których raczej się nie stosowaliśmy :tak:

co chcé napisac troché, to mala zaczyna stekac i musze przerwac.

nam powiedzieli, ze idealna temperatura to do 20 stopni.

ale z drugiej strony Ola to wczesniak i kazali trzymac cieplo.

zwariuje niedlugo.

E: co tam zerknełam o znieczuleniu pisałyście, nie nastawiajcie się z góry, bo czasem wychodzi zupełnie inaczej :)

Hej Kochane.Czytałam was wcześniej ale jakoś nie miałam weny do pisania. ąż wzioł jutro wolne i będziemy malować nasz pokój,bo juz kurcze niema na kiedy odkładać:eek:mirosia,agama-gratki dla Pań Mgr.:tak::-D to teraz trzymamy kciuki za kozę:tak: Ja jestem z rocznika 86 a M 82:-)

co chcé napisac troché, to mala zaczyna stekac i musze przerwac.

nam powiedzieli, ze idealna temperatura to do 20 stopni.

ale z drugiej strony Ola to wczesniak i kazali trzymac cieplo.

zwariuje niedlugo.

a kiedy dziecko juz przestaje byc wczesniakiem?

dziewczyny to moj Karol bedzie tutaj najmlodszym tatusiem :-D zarowno ja jak i on rocznik 88 :-):-D
niedlugo ma urodziny 27 lutego. Ciekawe czy Maly bedzie chcial zrobic tacie prezent urodzinowy :-D

reklama
widze ze króluje tu rocznik 83, to tak jak ja :)

a ja sie zastanawiam co do tej temperatury utrzymywanej w pomieszczeniu jak juz sie maly urodzi, my z M ogolnie jestesmy przyzwyczajeni do niskich temp w mieszkaniu mamy jakies 18-19 stopni i ja latam w majtkach i krotkim rekawku :)
malego tez trzeba bedzie przystosowywac do funkcjonowania w takich temperaturach najwyzej cieplej go bede ubierac choc obstawiam ze na początku to trzeba bedzie chociaz w jednym pokoju dogrzewac zeby mial gdzies 20-22 stopnie ale nie wiecej jak 22 :)

Do góry